Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně zbrklé a uspěchané. Z právničky se stane Hulkyně doslova ze sekundy na sekundu a o patnáctisekundové záporačce se radši ani nevyjadřuju. Celé to kvůli krátké stopáži působí spíš jako minikomiks na poslední stránce novin (skeče s Garfieldem např.), než nějaký plnohodnotný seriál. Hlavní hrdinka navíc nějakou pokoru nebo úctu zrovna dvakrát nepobrala, všechno zpochybňuje, Hulka zesměšňuje. Zatím fail. Trefný rozbor udělal uživatel Th3T3mpt3r . ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jennifer a Hulk jedou kamsi na výlet po cestě, ale narazí do Sakaarské lodi (kde se tam vzala a co tam dělala? možná na to někdy odpoví) a mají nehodu.  Tím se spojí Hulkova krev s Jennifer a vznikne z ní She Hulk. Nelíbí se mě , že z ní dělají více silnější postavu než z Hulka , když to porovnám třeba s Jane a Thorem v zatím posledním Thorovi tak ho tam tak neurážely jak tady ona Hulka.  Jinak zatím moc hodnotit toho nelze máme tu jakousi záporačku co je zde zhruba 5 minut a dostane hned na prdel podle ohlasů zde má být více záporáků tak, že očekávám, že se už o ní nic nedozvíme . 60 procent slušný rozjezd to měla , ale i Ms Marvel a vznikl z toho sajrajt. Potitulková scéna o hovně očekávám, že takové budou všechny. ()

Reklama

Fidsta odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se někdo hodně posral. Marnost nad marnost, trapná agitka a navíc je to ještě celý úplně debilní. Vypadá to jako hodně špatná parodie na power rangers z roku 1993. Jak tohle může někdo myslet vážně, jak tohle může někdo zaplatit, jak tohle někdo může s klidnym svědomím pustit do světa? Upřímně si nemůžu vzpomenout, jestli jsem někdy viděl něco horšího. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen sa po ochutnaní Bruceovej krvi stáva Hulkom. Nechce ale ísť v jeho šľapajach a stať sa super hrdinkou ale plánuje pokračovať vo svojej kariére ako právnička. Prevedenie: Vznik super hrdinu je dosť náročný proces počas ktorého sa divák musí so svojím novým hrdinom zžiť a pochopiť čou čelí. Tu sa Jen stane Hulkom asi za minútu a po ďalšej minúte už trénuja aka Rocky Balboa na ostrove s Bruceom aby ovládla Hulka v sebe čo zvládne tiež asi za minútu. (Bruceovi to trvalo tri samostatné filmy a niekoľko spin offov Avengers). Tá trápna pseudo záchranná akcia v súdnej sieni kedy Jen zadre "Som právnička". No grcám žlč. Ale je tu aj niečo pozitíve. Pár groteských vtipov s panictvom Kapa. Celkom zaujímavý súboj Hulkov (Ale iba pre oko, logiku si odložte do šuflíka). A hlavná herečka tiež nie je najhoršia aj napriek svojím evidentným Hispánskym koreňom čo dosť nesedí do Bruceovej rodinnej anamnézy.  Dám tomu ešte šancu ale nie hneď toto musím trocha vstrebať. 28% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatiana Maslani je symposka a velka kocka. Zurive vykriky v "zelenej forme" nalezite upravili a zrejme dokaze vsetko lepsie a rychlejsie ako povodny Hulk, takze je splnena i tato "vseobecna pravda". Vsetko je teda v poriadku. Naviac ten tik a zmurk v pravom ocku, ked povie: "it's true, I'm a hulk", stoji za to. Jednoducha zabava a absentovali i mnohe hluposti. Akurat ma prekvapilo ako z rychlika vsetko vysvetlili plus wtf dianie pocas sudneho konania. Haluska. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)
  • V Brucově (Mark Ruffalo) domku v Mexiku lze zahlédnout helmu, kterou nosil v aréně jakožto šampión soubojů na Sakaaru. (NiWi)

Reklama

Reklama