Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.5/10. - Absolutně sem vybouchl smíchy u toho .... ne jak se to snaží být humorný ale jak je to stupidní. Opravdu seriálové zklamání roku, jako hele ono by na tom nebylo nic špatnýho ten seriál by mě dobrou laťku, líbí se mi do čeho seriál šel že chce být komediální a odlehčený, ale problém je jak je sám o sobě stupidní ten scénář, jak polopatě šli bez nějakýho přemýšlení na she hulk, udělali z ní akorát debilního tupce, zvraty už jsou pomalu dramatičtější i v Ulici a o to víc ještě domrvili mýho milovanýho Daredevila, u kterýho jsem se pozastavoval jak má furt skvělý charakter a mám rád jeho styl chování, ale ten seriál to celý zmrvil. No a ten konec, no nic horšího vymyslet nemohli než si to udělat srandu ze sebe samého. Celý seriál se táhl jak debil. Půl hodinový epizody o hovně. Ok někdy se to snažilo být vtipný a někdy sem se zasmál. Ale povětšinu času jsem se smál jak je to stupidní. 4/10 a to jsem na to dost hodnej. Tenhle seriál by nespravilo ani 10 pořádných Daredevilů. No a Mattův komentář: ,,No to mi je pančku rodinka,, by přesně vystihl mě kdybych tam seděl XDDDD ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

She-Hulk většina bere jako naprostý odpad a jednu z nějhorších věcí, co Marvel kdy zplodil. Já si ale dovolím nesouhlasit, protože mi She-Hulk dala vše, co jsem od ní očekával. Přízemní projekt, který se nebere v mnoha ohledech vážně. Co jsem tak zaregistroval, lidem převážně vadí CGI, příběh a zpracování Daredevila. CGI je špatné, ale to je prostě celkový problém novodobého Marvelu, kde se kvůli kvantitě projektů zkrátka nestíhá. Příběh mi až na pár píčovin přišel taky úplně v pohodě a hlavní tahoun seriálu, neboli Daredevil dle mého mohl dopadnout mnohem hůř. Hlavní záporák Hulk King mi přišel taky jako debil a finální odhalení mi přišlo jako úplná debilita. Ale finále, jako takové bylo hezky a vtipně zpracované. Zkrátka si myslím, že She-Hulk není odpad a že jsou na to lidi příliš drsní. I když twerkující She-Hulk je fakt kokotina :D. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pořád lepší, než pubertální hyperkorektní multikulturní Ms. Marvel a pořád lepší She-Hulk než shemale. Oháníme se tady všemožnejma ženama (asi kvůli rovnoprávnosti), ale proč se tedy i ona najednou nebudí po proměně nahá? A zajímavé taky bylo to, že Hulkova krev dokáže hned někoho kontaminovat na dalšího Hulka... trochu scénáristická berlička nebo spíš rovnou celej scénáristickej mrzák. A samozřejmě nejvíc diskutabilní a víceméně i diskuta-debilní je ono prolomení 4. zdi, mluvení do kamery a scény ze "skutečného" světa scénáristů, které vyústilo v jedno z nejblbějších finále seriálu všech dob. Nevím, jestli toto je ten správnej směr, kterej zachrání MCU... asi ne. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

(do mého názoru se nepočítá to, co se dělo v poslední epizodě) Seriál, který chválím a doporučuji všem dospělým. Tatiana Maslany je svojí civilností sympatická. Netuším, co od seriálu očekávali ostatní, ale nás bavil a považuji ho za povedený. Superhrdinský počin z právnického prostředí s pomrkáváním na diváka. Na rozdíl od Ms. Marvel, toto bylo dospělé ("mám své potřeby"). Svět Marvelu je řízený umělou inteligencí a ta evidentně diverzifikuje ve snaze zacílit na co nejrozsáhlejší publikum. Pouze jsem nechápal odhalení jedné osoby v úplném závěru. ■ Některé epizody mají podtitulkovou scénu, některé ne. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je dovopravdy sympatická, ať už je zrovna rozlobená nebo ne a miliarda různých známých MCU postav byla fajn, ale sakra ten seriál je strašnej bordel a pořádně nefunguje snad ani v jedný poloze. V tý komediální nedokáže bejt vtipnej, v právnický neumí bejt zajímavej, v superhrdinský a akční je vyloženě podprůměrnej... Docenit se dá snad jen první epizoda a pak dvě poslední, kde dojde na hlavní cameo a Marvel a hlavně Kevin si prolomením 4. stěny udělá srandu sám ze sebe. Zbytek je fakt tragickej. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Postavu Mary MacPherran vytvořili Jim Shooter a Mike Zeck a poprvé se objevila v sešitu „Marvel Super Heroes Secret Wars #3“ z roku 1984. (Kubaaa97)
  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)
  • V seriálu je Jennifer (Tatiana Maslany) dotázána na to, zda její schopnosti pochází z neúspěšného pokusu o vraždu mafií. V komiksu je přesně toto způsob, jakým svoje schopnosti získala, když se jí krev Bruce Bannera (Mark Ruffalo) dostala do těla skrz dobrovolnou transfuzi. V seriálu však byl tento origin změněn. (NiWi)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama