Reklama

Reklama

VOD (1)

Steven se ocitá uprostřed konfliktu prastarých božstev. Objeví se jeho stará známá. (Disney+)

Recenze (43)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tedy, bylo to tak blízko těm 5 hvězdám, ale pořád ještě chyběla mind-blowing závěrečná scéna, která by mě posadila na zadek a bez zaváhání mě donutila na čsfd těch 5 hvězd vlepit. Pokračování Moon Knight ovšem obstálo i tak a rozhodně laťku po předchozím dílu posunulo o úroveň výš. Zvýšilo se tempo, přibylo hororových prvků, dodal se punc mysteriózna a vyšetřování a zase se poodhalil kousek předpokládaného směřování. Já upřímně jásám. Možná, že kdyby seriál vznikl mimo produkci Marvelu, tolik by se o něm nemluvilo, ale už jen fakt, že se Moon Knight tolik vymyká klasické zaběhnuté plejádě vtipů a vypravěčských tropů, prostě zájem přirozeně zvýší. A možná si Marvel získá zase několik nových fanoušků, kterým bude tento "jiný Marvel" vyhovovat. A jen tak mimochodem, myslím, že nás čeká pěkně srdceryvné finále, kdy se s jedním, ne-li s oběma z našich Oscar Isaaců budeme muset rozloučit. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, spokojenost pokračuje. Začátek byl neskutečně vtipný, navíc k tomu zatím jenom to jemné "přetahování" a konečně víc informací ohledně toho, co se děje. Skoro jako kdyby to byl pokus od odvácení pozornosti, ten humor, protože konec už tak vtipný není. Právě naopak je to dost drsný. Protože Steven versus Marc nebude procházka růžovou zahradou. A tady nejvíc pravě proto oceňuji pravě Oscara, protože ty jeho přechody jsou prostě geniální  ❤ ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Steven sa spoznáva s Markom, svojou schizofrenickou osobnosťou numero uno, ktorá za záhadných okolností musí vykonávať želania Egyptského boha mesiaca. V jeho mene vykonávať spravodlivosť. Na scéne sa objavuje jeho bývalí avatar, ktorý by rád oslobodil bohyňu Amit z jej väzenia a tak vyhladil polovicu ľudstva. Prevedenie: Konečne do seba začínajú veci trocha zapadať ale aj tak je to zatiaľ riadny guláš. Pribúdajú nám postavy na oboch stranách. Marvelu došli superhrdinovia a tak sa začína čoraz viac opierať o božské mytológie čo mne celkom nehrá do noty. 59% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže má schízu a halucinace. A to je jako superschopnost? A v čem pramení ta atraktivita, ze které všichni tečou? V tom jak když je “A” a setkává se s lidmi které zná “B” je to legrace nebo zajímavé? 80% času jen “A” fňuká, že nechce být “B” a… “vyvolává” nějaký oblek, díky kterému je mega-silný. Všichni mu chtějí sebrat kompas k hrobce hrocho-lvo-krokodýla a jako bonus je tam ještě dalši Egyprsky Bůh. Ten dělá co? Takže něco jako Bruce Banner se schizofrenií a na drogách (aby slyšel hlasy Bohů). Alespoň, že padlo vysvětlení co se děje… teda částečně. Jak dělá to cestování (viz hop Německo minule) je samozřejmě záhada. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (19)

  • Stevenův (Oscar Isaac) profil u Interpolu je plný zajímavostí. Číslo souboru je 1975, což je rok, kdy se Moon Knight poprvé objevil v komiksu, jmenovitě „Werewolf by Night #32“ („Vlkodlakem přes noc“). Na tento komiks je odkaz i později v epizodě, když v záběru na střechu autobusu lze vidět nápis WBN 0032 (Werewolf By Night). Agent přiřazený k Marcovi je podle souboru Nick Pepin, což je skutečný člen štábu seriálu, který pracoval na mnoha Marvel projektech, počínaje Kapitánem Amerikou (2011) a konče Hawkeyem (od r. 2021). (spacemaster)
  • Číslo bytu Stevena Granta je 502, což je telefonní předvolba pro stát Guatemala, ze kterého pochází představitel hlavní role Oscar Isaac. (NiWi)
  • V knihovně Steva (Oscar Isaac) si můžeme všimnout knihy „The Man in the Ice“ od Kondrada Spindlera. Ta pojednává o nalezení Ötziho, 5 000 let starého těla, zachyceného v alpském ledovci. Může se zároveň jednat o referenci na výskyt Steva v předchozí epizodě v alpské vísce. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama