Reklama

Reklama

VOD (1)

Layla stíhá Harrowa. Marc, Steven a Chonsu se vrací do Káhiry, aby zastavili bohyni Amemait. (Disney+)

Recenze (40)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné SPOILERY. Poslední díl už nehraje vůbec podle pravidel a rozjíždí jízdu tak šílené nepřehlednosti a nejasnosti, že si ještě teď kladu otázku, zda to celé vlastně na seriálu oceňuji, nebo naopak přehlížím. Ona zmatenost totiž byla sympatická a nápaditá v prvních dílech a koneckonců i v přelomovém díle čtvrtém, ale ve chvíli, kdy je (alespoň částečně) potřeba uzavřít sérii, je na místě přeci jen pár věcí vysvětlit, nebo minimálně lehce nastínit. A vyjevení třetí osobnosti, o které jsme myslím tušili už tak nějak všichni, se do toho opravdu nepočítá. Poslední díl Moon Knighta doplácí zvláště na fakt, že celý tento nový superhrdinský vesmír v seriálu nebyl tak úplně stravitelně představený. Pokud by tvůrci na začátku prvního dílu celou mytologii a princip avatarů nastínili v podobě „listování“ egyptskou knihou, výkladem průvodce v muzeu, nebo jakýmkoliv jiným způsobem, který by nás do tohoto, opravdu hodně nového a netradičního světa, alespoň trošku „namočil“, možná by celý příběh s touto tematikou nepůsobil jako skládaný za běhu. A i když jsem celou zmatenost velmi oceňovala v „psycho částech“, tahle nepřehlednost v žádném případě neměla co dělat v prostém fungování egyptské mytologie, která by divákům měla být alespoň částečně představená. Pokud divák netuší, co se vlastně na konci za bitvu odehrává a jak by ji naši hrdinové mohli zastavit, je asi něco špatně. A i když chápu, že seriál zcela jasně pomrkává na 2. sérii, pořád jsem přesvědčená, že měl některé věci trochu více dotáhnout. Abych ale jen nehaněla, musím více než pochválit jak postavu Marca/Stevena v jejich moonknight variacích obleku i v casual pojetí, tak i třetího Jakea, který si mě svým creepy retro zakončením opravdu za těch pár minut získal. Hlavně díky němu se na druhou sérii už teď těším. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yes, já to tušil, že se mnou MCU zase vyběhne! Po přechozích dvou epizodách, které ukázali obrovský potenciál a současně i konečně kvalitu, s tím že by to mohlo konečně vypadat seriózněji, že hrdinové jsou taky lidé, že když někdo dělá zabijáka v bílém termoprádle je určitě úplný magor. Ovšem v závěru všeho dostane zase totální bordel, kdy spolu nakonec bojujíc digi obři a náš hrdina působí úplně zbytečně. Ono šokující odhalení z předchozí epizody jsem tady vůbec nezaregistroval.. Nejprve to působí hrozně sterilně až je z toho zase tupá šílenost. Třešničkou je potitulková scéna, která měla nejblíže k tomu lepšímu, co jsem dostali, ale ve finále působí jako ještě větší kopanec, když to dostaneme po tomhle! Zklamání, když celou dobu ukazujete inovativnost, a pak v finálním díle dostanete takhle debilní šablonovitou digi blbost, jak z legopříběhu... ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neměla bych čisté svědomí, kdybych dala míň než pět hvězd. První polovina ještě dojíždí na předchozím dílu a je to luxusní. Druhá polovina je klasický "marvel cgi bitkový závěr", který je ale paradoxně mnohem lépe koukatelnější než ve filmech. Ale jak jinak to vyřešit? Alespoň se já to dobře kouká  :) ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani ne 10 minut a mega LOL byl na světě. Vážně jeden trapák s hůlkou ve vteřině sundá tlupu Bohů? Sakra slabý Bozi teda ten Egypt měl :D. Tahle scéna komplet zabila celou myšlenku seriálu. Dalších deset minut a byl tu další kopanec do koulí... takže ještě dva a utrpení je konec (má to bohužel 40 minut). A byly tam! Egyptský suerhrdina (kde se vzal tu se vzal), retard konec bez jasného vysvětlení a jako bonus “C”!!! Jako fakt “C”! ()

thekalli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré, ale až příliš uspěchané finále jinak skvělého seriálu. Opravdu se na nic nečeká a dějí se věci, jedna za druhou. Efekty a bitky jsou suprové, na úrovni filmů. Musím říct že konec (potitulková scéna) je překvapivý a alespoň nenechá diváka v nevědomosti. Otázkou ale nadále zůstává... co teď? 7/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • V této epizodě se nám ukázala naplno třetí osobnost – Jake Lockley – který v komiksech byl taxikářem shromažďující informace z ulice. (Kubaaa97)
  • SPZ limuzíny (SPKTR) je odkazem na SPZ auta, kterým jezdí Mr. Knight v komiksech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama