Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Můžete do toho jít s opovržením jakým chcete, ale po konci dílu zjistíte, že i když je to vlastně po vzoru libovolné reality-show strašně špatné (a že je nemám nakoukané), že si chcete pustit další. Nic nevystihuje podobné typy pořadů tak přesně jako guilty pleasure a jednou tu bude viset červená. Ale nebudu zastírat, nakonec mě to i dojalo.  #teamFrancesca                                                                                                                  A bavily nás i ostatní dvě sezóny. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno dle 1. série. Geniální skoro až bezchybná záležitost. Nenávidím a opovrhuji "seriózním" Love Islandem, ale Too Hot to Handle na to jde úplně jinak. Tvůrci si absolutně uvědomují demenci všech zúčastněných a krásně si s tím hrají po celou dobu. Produkčně asi nejvtipnější "reality show" co jsem kdy viděl a všech 8 dílů jsem sjel za jeden víkend a až na vážněji pojatý konec jsem se královsky bavil. Ciferník hodin začíná jedničkou nebo dvanáctkou? ()

Reklama

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Reality show nemusím a nevyhľadávam a nebyť kamaráta, tak si ho ani nepozriem, ale popravde ma príjemne prekvapil. Áno, točí sa okolo skupinky mierne retardovaných ľudí závislých na sexe a pre výhru sa musia sexu vzdať, popis neklame. Čo som ale nečakal a čo by v ňom mohlo byť spomenuté tiež je, že cieľom je v prvom rade stať sa lepším človekom a naučiť sa naviazať hlbšie kontakty s jednotlivými súťažiacimi. To ma zase pri seriáli udržalo aj po prvej časti. Sledovať totižto ľudí chorobne vystrašených z akéhokoľvek záväzku, ľudí s vnútornym smútkom, ktorý v tento strach vyústil a ich následnú snahu prekonať tento strach formou rôznych cvičení bol vcelku potešujúci. Blbcami síce ostali aj naďalej, ale ich premena a znovunájdená schopnosť vážiť si samého seba je niečo čo som od takéhoto formátu nečakal. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). Když jsem slyšel, že na Netflixu bude Reality Show, kde budou fešáci a šťávy, kteří spolu nebudou moct spát, tak jsem jenom kroutil hlavou a říkal si : "Co to zase bude za sračku.." Dal jsem tomu ale šanci a musím říct, že jsem se náramně bavil. Ti lidi fakt vypadají, že si z toho něco odnesli. Pokud to teda nehrají, ale jako Reality Show to funguje na jedničku. První série byla super a druhá byla možná ještě lepší. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Diky mentalni (pod)prumernosti ucinkujich je show opravdova a uprimna, ponevadz sofistikovanejsich her nejsou schopni. Moralizovani stran zdejsich komentaru je zbytecne. I tvurci, vcetne Lany to berou s nadhledem a delaji si z ucinkujicich legraci. Je to zabava, je to sonda, je to boj se zakazanym ovocem, je to popreni bourliveho ja, je to predevsim zmena, vyvoj. ___ Z pohledu nabidky reality show - nadstandardni produkt. ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama