Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (132)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Můžete mít 40 kilo i s klíčema a ručičky jak párátka, ale pokud jste protégé Julese Winnfielda (jednu chvíli tu vypadal, že si zase střihne Ezechiela 25:17), gauneři si na vás nepřijdou a kulky se vám budou vyhýbat. Teda až na ty dvě starýho Batmana.. Klasický akční motiv zasazen do světa, kde už svalnaté Lundgreny nikdo nepotřebuje. Sice s triem zasloužených pardálů a netřesoucí se kamerou, ale sužováno ukecaností, pokusy o nadhled a rozplizlým finále. T-1000 je ještě o něco tekutější, než když šel po Johnu Connorovi.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Akční průměr s Maggie Q, která vypadá skvěle a skutečně tento film táhne vzhůru. Řemeslně je to přesvědčivě udělané, dokonce i s výbornými akčními scénami. Bohužel však v příběhu nebylo předvedeno nic nového a scénář byl celkem ubohý. Samuel Jackson se zde také nijak nepředvedl a spíše se jen několikrát objevil na plátně aniž by měl výraznější úlohu. Návíc zápletka s ním byla předvídatelná a finále nepochopitelné. Nemluvě o samotném závěr filmu, který byl dosti natahovaný a já se teda pronudil skoro až ke dvoum hvězdám. Škoda, že se nepodařilo udržet tempo jako na začátku. 54% PS: Samík ani neřekl svoji hlášku :/ ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Priveľmi starecké. Režisér a najslávnejšie mená z plagátu majú 70 rokov a viac. A je tomu prispôsobená aj akcia. Samuel L. Jackson len strieľa, tomu by žiadne chvaty/hmaty nikto nežral. Michael Keaton sa do nejakej akcie síce pustil, ale pravidelne sa v scénach prestrihávalo na dabléra. Bohužiaľ ani Maggie Q nedodá nejaké nadpriemerné momenty. Odvedie dobrú, ale nijako ohurujúcu akciu. Okrem toho nefunguje ani vytvorený svet plný nájomných vrahov, ktorý miestami pôsobí ako z čias borcov typu Jean-Claude Van Damme. Najlepšie momenty boli tie konverzačné, neakčné v podaní Michaela Keatona, ktorý tu predal svoje charizma. Ale keďže zápletka a ani finále nedodali bonusové dojmy, tak hodnotenie, od počiatočných 3* dojmov, pomaly a isto kleslo až takmer do suterénu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Výborný akčný triler ako zo starej školy ale šmrncnutý trošku Wickom. Maggie Q je v akčňákoch rokmi ostrieľaná, najslávnejší MTFCKR na svete taktiež, Keaton si tieto úlohy doslova užíva a Robert Patrick bola už len taká cameo čerešnička na torte. Jasné, že sme nedostali žiadnu revolúciu ani evolúciu v žánri, ale dostali sme doslova poctivú žánrovku, ktorá neurobí hanbu ani jednému zúčastnenému, na ktorú sa dobre pozerá, nie je vyslovene pre deti, keďže sa násilím nešetrí a ktorá ukazuje, že nie vždy je AAA varianta v kine to pravé a stačí k tomu aj takéto béčko, ktoré vie, že je béčko, nehrá sa na viac a z béčka vyťahuje maximum. Takýchto filmov môžem koľkokoľvek. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Martin "Zorro" Campbell "Bond" ukazuje, že má stále veľkorozpočtové remeslo v malíčku, aj keď musí slúžiť strednerozpočtovému akčňáku, ktorý mu ale scenárista napísal pri všetkom tom klišé relatívne nápadito a zaujímavo. Pravdaže, netreba zabúdať, že Q je sexy, Keaton sakramentsky dobrý herec a Semjuel Lí hrá fuurt to samé, ale furt to trochu funguje. A lepšie finále by tomu ešte dosť pomohlo! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama