Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Recenze uživatele Mamlas k tomuto seriálu (3)

Ted Lasso (2020) 

Velmi dobrá, lidská a nápaditá první série u mě za 52%. Ve druhé sérii je původní myšlenka již vyčerpána a tak se přejde na nekonečné a protivné tlachání ženských o ničem a pořád dokola. Tu a tam to ještě zaujme, ale většina stopáže s blábolením a vatou je třeba popřeskakovat. I tak za mě ještě za 22%. Třetí sérii jsem už nedokoukal. Ženské tam furt dřístají o kokotinách, postavy si řeší jakési své vztahy a potíže a mluví a mluví a nudí a nudí. Docela se mi postavy už zhnusily a po několika úplně marných dílech, zaplněných z 90% žvatláním a otravnou vatou, s tímto seriálem končím. Třetí série za mě nedívatelná za 4%. Celkový průměr (26%) ()

Série 1 (2020) (S01) 

1.série: Sport nemusím a už vůbec ne fotbal. Když vidím nějakého uřvaného agresivního fanouška, jak dělá kravál, nebo rozmazleného simulanta povalujícího se na trávníku, je mi zle. Tento seriál jsem si pustil a čekal jsem, že nedokoukám díl. Mýlil jsem se. Tohle není o pitomém fotbalu, tohle je jemná a hodně příjemná sonda do duše, na kterou se dobře dívalo. Ano, pár dílů uprostřed bylo slabších, ale v průměru to byl dobrý divácký zážitek a další sérii, jestli bude, určitě zkusím. (52%) ()

Série 2 (2021) (S02) 

2.série: Skvělých prvních 5 minut prvního dílu. Zbytek šel postupně do kytek. To, co bylo v první sérii skvělé, rychle mizí a je nahrazeno otravnými ženskými, vztahovými a dětskými dějovými linkami jako v jiných ublábolených kravinách, které se v současné době natáčí. Skoro nula srandy. Eleganci Teda Lasso z první série nahradilo ve druhé sérii tlachání ženských postav o různých blbostech. (22%) ()

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama