Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (189)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení roku. Ačkoliv je pro mě fotbal naprostá španělská vesnice, tak tohle příjemné komediální drama osloví snad každého. Hlavním tahákem je samozřejmě energický a skvělý Sudeikis, nicméně i ostatní postavy velice rychle přirostou k srdci a všechny jejich strasti i úspěchy prožíváte s nimi. K tomu navíc obrovská porce upřímného lidského humoru, který člověka v těchto dobách vyloženě pohladí. Jednoduše báječné! EDIT: Po třetí sezóně - nejlepší seriál posledních několika let. Vrchol seriálové tvorby a projekt, který s každým dnem dokáže proslunit i ten nejposranější den. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi cca 4-5 dílů první série, abych se chytil na daný styl seriálu, ale pak už je to ten správný feelgood seriál. Očekával jsem tedy od toho něco ve stylu Okresního přeboru, takže mě v zásadě překvapilo, jak se tu minimálně řeší samotný fotbal. V 1. sérii mi scházelo vícero vtipů. V 2. sérii už se to rozjíždí víc hlavně díky Royovi. Zároveň ale ve 2. sérii mi vadilo několik zbytečných scénaristických berliček, které z některých postav dělaly blbce. Konec však navnadil na 3.sérii. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na začátku mě Sudekis a spol. nakazili dobrou náladou a ta mě nepustila až do konce. Pokud tedy nepočítám těch pár dramatických momentů, které jsem s hlavními hrdiny intenzivně prožíval, protože tuhle partičku si nejde nezamilovat. Teda kromě Tartta. To je šmejd! :D Snad nikdy jsem filmovému nebo seriálovému týmu nedržel v tom rozhodujícím zápase palce takovým způsobem jako Richmondu. Už se třesu na další série. Nanananananananana nana náá Dani Rojas, Rojas! Dani Rojas! 100% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jediný seriál, který bych dnes dokázal doporučit svým rodičům i svému synovci. Ted Lasso je zázrak, který pohladí a překvapí. Je to svět ne fotbalu (míč, trávník, lidi v dresech, víme?), ale lidí, kteří mají svá trápení, své radosti a osudové příběhy. Jason Sudeikis vytvořil postavu, která ho přežije a bude ikonou. Myslím, že i on sám někoho takového potřeboval, pro svůj vlastní osobní příběh (rozvod s Olivií). Jsem ze srdce rád, že právě Jason měl odvahu ukončit seriál po třech sezonách, které uzavřely většinu příběhových oblouků a dovolí postavám žít své životy. Žádné ždímání slz, kapesníčků a peněženek se nekoná, ve světě Teda Lassa by to přeci ani nešlo. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Asi najlepsi komedialny serial poslednych rokov. Kombinacia britskeho a americkeho humoru funguje na jednotku. Uspesne sa mu dari vyhybat sa trapnym scenam. Ted Lasso je asi najvacsi dobrak na obrazovke ever. Paci sa mi ze sa zbytocne nesnazia robit z postav nasilu idiotov. Teda okrem futbalistov. Ale aj tam to sedi ako rit na serbel. Je jedno ze futbalu nerozumiete. To nerozumie ani hlavny coach. Feeling good mozno az feeling great z toho srsi na vsetky strany. Pritom tu funguju aj dramaticke momenty a nie je tu stale veselo. Prva seria je plnych 100%, druha uz par krat ulietavala do cudnych veci, ale stale na 85-90%. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

  • Když jde Roy (Brett Goldstein) do televizního studia, tak hraje píseň „Anarchy In The UK“ od Sex Pistols. (Duoscop)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama