Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Evilphoenixovy modlitby byly vyslyšeny v Barcelonské katedrále a konečně Španělé krom parádních Thrillerů mají na kontě i parádní akční řežbu, která si bere to nejlepší z Johna Wicka a Korejských gangsterek!Je to sice přímočarý Revenge dvou bratrů, při kterém zařve půlka lidí v Barceloně, ale vůbec mi to nevadí, protože film servíruje přesně to, co si fanoušek akce žádá a to je hromada mrtvých ( Troj ciferné číslo!!!) a jedna akční scéna za druhou ( Je tu snad 12 akčních scén tvl!).Je tu výborný hlavní hrdina, chlap, ze kterého jde strach a smrt cítit, je namakaný, jeho údery bolely i mě a rozhodně se mu dá skvěle fandit. Potěší i skvělý villain jakýsí mix Španělského Yakuzáka, který má skvělé kumpány ( Japonec!!). Akce je hezky různorodá, střídají se zajímavé lokace a pokaždé i jiná zbraň. Líbil se mi fight na toaletě, na parkovišti s noži, finále s katanou, fight v s Japoncem, fight s úzké chodbě, i v baráku a vrcholem je nejspíš dílna - Šroubováky místo nožů, kleště a flexa!! Došlo i na pár Wickovských headshotů a Rkem se zde místy fakt nešetří. Jde se z jedné akční scény do druhé, na nic jiného zde není prostor a díky Španělskému kabátku, to nepůsobí tak hloupě a naivně jako Americké akčňáky.Vizuál, našlapané tempo, fajn hudba, skvělý hlavní hrdina i záporáci a skvěle natočená akce z Xtreme dělá poctivou akční řežbu, která fanoušky akce nezklame. Kdo však čeká další drama, citové vydíračky, filosofování, romantiku, melo drama a jiné sračky, tak je na špatném místě.Netflix zabodoval a nejlepší Španělský akční film v historii. 8.5/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Špaňelé by rádi měli svůj "like Wick" akční film a daří se jim to tak napůl.Akce je tu hodně a většina z ní není špatná a inspiraci již zmíněným Wickem nezapře,ale co naplat když zbytek je tak debilní,že by neobstál ani jako osmdesátková Segalovka.Někdy je to tak blbé,že se to pohybuje na hraně parodie a to evidentně nebyl záměr.Přitom lze natočit béčkový akční výplach,který je hloupý a přitom vlastně dobrý.Tohle ovšem není ten případ...40% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Xtremo není špatnej film, dokonce bych řekl, že tady španělé nasadili laťku hodně vysoko v rámci akčního krimi-thrilleru, bohužel to ale platí tak nějak do poloviny, možná kousek za. Je to celkem drsná gangsterka plná soubojů, vyřizování účtů, bratrské zrady a přestřelek. Ale pak najednou jak snímek graduje, graduje i hloupost a naivita, která tam neměla co dělat. Souboje začínají být víc a víc komický, jeden z hlavních záporáků se zdá být skoro nesmrtelnej (anebo ho ti ostatní jako zázrakem netrefí ani ze dvou metrů) a začíná to jít do kopru. Nesmírná škoda, že neudrželi opratě pevně v rukou, hodnocení mohlo jít jednoznačně nahoru. P.S.: Jakmile jsi toho jednou součástí, už tě to nikdy nepustí ze svých spárů. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Už dávno názov filmu tak dokonale nevystihoval samotný film. Totálne brutálny a nekompromisný extrém. Až mi to pripomenulo yakuzácke filmy Takashi Miikea. Všetci sú úchylní, zvrátení a skoro až komixovo nadnesení. Ani na kladnej strane barikády nie sú žiadny sympaťáci. K tomu má film, napriek štedrej stopáži, neskutočne dravé tempo, takže občasná snaha o budovanie emócii nefunguje. Je to proste príliš zbrklé. A po všetkých tých nekompromisných vraždách, prakticky všetkých trochu nevinných postáv, som nemal chuť nikomu z nich držať palce. Keď to budete brať ako priamočiary nonstop brutálny akčniak, tak to je teda fajné žrádlo. Taký španielsky Raid. Parádne prestrelky alebo špičkové bitky. Jeden na jedného, proti presile, s mečmi, s holými rukami, s kadejakým náradím skoro jak Jackie Chan, ale bez humoru. No proste na všetky spôsoby. Občas sú síce chvaty evidentne pomalšie alebo úplne nezapadajú, ale pri tej kvantite je tu dostatok kvalitných kúskov. Na môj vkus je to ale príliš veľké sústo bitiek bez akýchkoľvek emócii. Niečo ako ranné filmy Tonyho Jaa. Takže som bol už v polovici z tej akokoľvek kvalitnej akcie unavený a dopozeral som to na druhý deň. Pre mňa to je film na jedno pozretie, ale tentoraz dokonale rozumiem ľudom, ktorí tomu dajú plný počet. Užite si to. 6/10. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Španělský John Wick se mixnul s Night comes for us a díky tomu máme možnost pustit si další, Extrémní řezničinu. Film se s akcí nesere a sype jednu akční scénu za druhou, díky čemuž není prostor pro nudu. Převažují spíše kontaktní souboje, ale střelby a headshotů je víc než dost. Krev cáká jak jen to jde a během soubojů se střídají různé zbraně, či nástroje a vše je doplněno slušným soundtrackem. Příběh není nic nového, ani extra originálního a zvraty, či napětí zde taky nehrají velkou roli, ale koho to zajímá když se nám konečně dostalo skvělé akční řežby s parádním bad ass hrdinou. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama