Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bangkok, rok 1975: Charles Sobhraj je zloděj a podvodník, který se vydává za obchodníka s drahokamy a láká mladé lidi ze Západu do svého bytu, kde je zdroguje a okrade, a mnozí z nich nepřežijí. Herman Knippenberg, mladý diplomat na nizozemském velvyslanectví v Bangkoku, začne vyšetřovat, kde se nachází pohřešovaný nizozemský pár, a tím se zaplete do Sobhrajovy spletité sítě zločinu. Herman je odhodlán zjednat spravedlnost obětem a jejich rodinám, ale Sobhraj a jeho komplicové nemají v úmyslu nechat se chytit a vydávají se na ničivou eskapádu po celém světě. (Viasat)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (144)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JE KAŽDÝMU, KDO SEM PŘIŠEL, ŠPATNĚ?…“ /// Často šukáme v čase a buď si na to zvyknete, nebo ne. Víc s tím nenaděláte, protože vyprávění se prolíná s činy zlodušský trojice a skutky obyčejňáka z ambasády, kterej se, jako jedinej na celým světě, o ně zajímá. V podstatě nejde o žádnej krvák. Je to takový nasírací drama, protože vobčas zůstává rozum stát nad chováním governmentu všech zemí. (A mám si kurva myslet, že ten jejich systém dneska funguje líp?). Celkem slušně popsanej životní list nejmasovějšího (prej) asijskýho vraha. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Chci nepracovat a žít si jako pracháč (ne vole Dežo, tohle je jinak). 3.) Jsem baťůžkář. /// Thx za titule „Tomáš Slavík“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

O skutečném Charlesi Sobhrajovi jsem neměl nejmenší tušení, ale tahle minisérie založená na skutečných událostech mě lákala, protože to BBC umí zpracovat. Když mě to navíc na konci nutí k tomu, abych si o tom zjišťoval víc, tak je to znak toho, že se to podařilo.   Je to skvěle obsazené, Jenna Coleman je pravidelně zárukou kvality, ale Tahar Rahim v roli slizkého vraha naprosto exceluje. Má to líbivé exotické exteriéry (i když se většina natáčela v Británii) a povedenou atmosféru, kterou skvěle doplňují outfity ze 70. let. Sice je, hlavně na začátku, trochu chaotické to posouvání v čase, ale to se dá překonat. Příběh mistra manipulátora a jeho společnice stojí za to. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech je to spíš únavné, což je škoda, protože to má papírové parametry dalšího netflixovského hitu. Ve výsledku to ale spíš zaměňuje psychologii velmi slibných postav za banální hru významných pohledů a žánrový drive za nekonečné vysvětlovačky pro debily. Hustle s diamanty asi fakt jedině se Sandlerem. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě tuctová kriminálka o sériovém vrahovi, kterých naleznete spoustu, ale její exotické zasazení a celosvětový přesah je velmi osvěžující. Nevýznamnému nizozemskému diplomatovi, který po vrahovi pátrá na vlastní pěst prostě musíte držet palce více než jakémukoliv detektivovi FBI. Příjemné překvapení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem podotkl v komen... v recenzi k jedné z epizod, sérioví vrazi mě dlouhodobě zajímají (aniž bych je obdivoval, nebo je toužil napodobovat), takže jsem se na seriál těšil, a o to víc jsem byl zklamán. To, co tvůrci v téhle záležitosti vyplodili, mě z velké části nudilo a fak příšerně mě otravovaly neustálé časoskoky. Nebavil jsem se a šlo pro mě o jednu velkou ztrátu času, žádného přínosu jsem si nevšiml. ()

Galerie (201)

Zajímavosti (9)

  • Jenna Coleman (Marie-Andrée Leclerc) byla požádána, aby se zúčastnila konkurzu ve francouzštině, kterou neovládá. Musela se výslovnost naučit foneticky. (HonzysKISS)
  • Skuteční Herman Knippenberg a Nadine Gires navštívili místa natáčení v Bangkoku. (HonzysKISS)
  • Ellie Bamber (Angela Knippenberg) se kromě německého přízvuku musela naučit také thajsky. (HonzysKISS)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama