Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Došlo k přepadení malé pobočky banky, při kterém zloděj sice odcizil jen několik tisíc, ale zastřelil jednoho z klientů. Kriminalisté zjistí, že pistole, ze které se střílelo, byla před pěti lety použita při přepadení poštovního auta s penězi. Částka, o kterou šlo tenkrát, byla o několik nul vyšší a pachatelé jsou ve vězení. Kdo loupil, proč střílel kvůli pár tisícům a jak spolu oba případy souvisejí? Filip se i ve vazbě snaží chránit Hanu a odmítá vypovídat. Martin je rozhodnutý pomoct synovi i za cenu, že tím ohrozí svou práci, a pouští se do pátrání na vlastní pěst... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná tato epizoda nebyla příliš povedená, ale ústřední dvojice mě baví, Špalková s Vyorálkem jdou dobře k sobě. Barbora Bočková je zajímavý typ. Když srovnám Vyorálka s pohledným Maštalírem z nového seriálu, vyhrává u mě Vyorálek. Je přesvědčivější. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bonnie a Clyde po Česku? Podle mě dost velký úlet. Pitomých momentů bylo až příliš. Černý za hranou zákona mě také neokouzlil. Obě linky dnes spíše bídné. Nejlepší je filmařské řemeslo, kromě scénáře. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další hodně slabá epizoda, která je ještě navíc plná všemožných nelogických a někdy i nereálných situací. Vedlejší dějová linka se synem mě nebaví už od začátku, teď se ale opravdu dostává do totálních absurdit. Ani hlavní krminání zápletka mě nijak zvlášť nebavila, zase byla zbytečně překombinovaná, vyšetřování bylo naprosto nezáživné, obě vraždy naprosto nelogické a vyřešení případu mi už tradičně přišlo jako vaření z vody. Jednu hvězdičku dávám stejně jako prvnímu dílu druhé řady jenom proto, že některé díly byly ještě slabší. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama