Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Holcovi a Kadlecovi rozhodnou, že jediné možné řešení je sestěhovat se na jedno místo. David, který výměnu zavinil, nabídne svůj dům Tereze a Martinovi. Od té chvíle začíná „boj“ za klidné soužití. Všichni zúčastnění se snaží, chtějí, aby se vše podařilo, jenže každý další den přináší nové a nové překážky. Každá rodina má své zvyky, své priority, své názory na výchovu. Každý sám za sebe je jiná osobnost, i Tomáš s Jakubem nemohou být rozdílnější. Obě rodiny sdílejí přesvědčení, že soužití je jediné možné, přesto ale nanejvýš problematické řešení. Všichni chtějí, aby se to podařilo, jenže čím více času spolu rodiny tráví, tím jasněji je vidět, že celé to snažení bude nejspíš marné. Přesto se nikdo nechce vzdát. (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Jedno z najzbytočnejších seriálových pokračovaní, aké ste kedy videli.⚪ Natiahnuté, zdĺhavé, hrajúce na tie správne struny, teda aj citovo vydierajúce, okrem hlavnej linky všetky bočné nemali veľa významu, slúžili len ako vata, ako výplň.⚪Táto séria neobsahuje ani žiadny nečakaný zvrat, prakticky okrem dobrej réžie a silných hereckých výkonov (aj malých hercov v úlohách synov) nie je v seriáli čo chváliť. Všetky fakty sa niekoľkokrát repetetívne nielen zobrazovali, ale aj (ako pre blbcov) hovorili, seriál diváka unudil.⚪ Každý súdny divák prosí, aby bol toto už naozaj definitívny koniec tohto príbehu.⚪ ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se z ničeho povedlo před dvěma lety, už nikdy nemělo spatřit pokračování... A druhá série působí jako něco, co by tvůrcovská energie dala do dvou epizod za první sérii, jako takový epilog.. Neuvěřitelně natahované a to i bez snahy vytvořit několik zbytečných dějových linek, ne, oni si radši pořad rozpitvávaly těch pár, co jim zůstalo. Není tu vlastně moc, u čeho by divák v napětí čekal, jak to dopadne. Nedaří se tvůrcům nějak vybudovávat divácká očekávání.. A co je nejhorší, tak úplně se zapomíná na to, co dělalo Kukačky, čím jsou... Ty hřejivé momenty mezi postavami. Linka s matkou Terezy je hrubě nevyužitá. Martinovo snažení, že syn musí být s tátou je tak nešikovně neuchopené, že zkrátka vychází z toho jako nevděčný intrikářský hajzl. A ti dva.. Holcovi? Někdy jsem měl pocit, že kromě sporů s bratrem ty jsou jen jako křoví.. Vůbec se to nepovedlo a dívat se na celou sérii v kuse, tak dám ještě o level slabší hodnocení.. Nebýt poslední epizody, která mě sice naštvala za vyústění s matkou, ale alespoň poprvé si poprvé ty postavy uvědomily, že není možné být tak sobecký, tak není zhola nic k zapamatování... Naprosto zbytečná věc, která pošpinila pověst první série... 60% ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špatně, všechno je špatně. Oproti velmi podařené jedničce, kde nás zajímal vývoj postav i děje a hlavně kdo to všechno spáchal, tady je nezajímavé téměř vše. Děj je neskutečně, ale opravdu neskutečně natahován, nic úplně zásadního se celé díly neděje, problémy kluků jsou řešeny i neřešeny, další zápletky nejsou tak silné, aby děj utáhly. Tohle je prostě ukázka, jak to vypadat nemělo. ()

PichyjePan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dokoukání se cejtim, jak po výplachu tělesných dutin, takže vlastně stejně, jako předtím. Celý to působí, jako nějaká turecká telenovela, ve které se vlastně nic neděje a celé to mohlo být shrnuto v jednom díle. Skončilo to tak, jak to začalo. ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ. Zbytečnější pokračování jsem dlouho neviděl. Nejsmutnější na tom je, že první série byla skvělá. Smutné... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je mýma očima poněkud slabší než první, výhrad bych mohla mít spoustu, ale nechám to plavat... Příběh o záměně dvou chlapců v porodnici mě místy bavil víc a občas méně, obě rodiny jsou zajímavé a pravdou je, že herecký ansámbl to celé drží nad vodou... Nejvíc se mi líbila Sabina Remundová s Davidem Novotným, těm dvěma jsem uvěřila a dokázali mě rozesmát, dojmout i rozplakat, no a za zmínku stojí jistě i Denisa Barešová, pozoruhodná osůbka, působí na mě přirozeně a příjemně... ()

Galerie (419)

Zajímavosti (16)

  • Herečku Jitku Čvančarovou, která hrála v první sérii seriálu zdravotní sestru Kamilu, musel režisér přeobsadit Evou Hacurovou. Na dovolené si natřikrát zlomila nohu a léčba trvala příliš dlouho. (raininface)
  • Premiéru epizody sledovalo 1,1 milionu diváků (15+). Šlo o nejlepší výsledek celého dne. (rublik05)
  • Premiéru epizodu sledoval 1 milion diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama