Reklama

Reklama

Rent-A-Pal

Trailer

Obsahy(1)

Osamělý mládenec David (Brian Landis Folkins) hledá únik z každodenní dřiny péče o svou stárnoucí matku (Kathleen Brady). Zatímco hledá partnera prostřednictvím služby seznamování prostřednictvím videa, objeví podivnou kazetu VHS s názvem Rent-A-Pal. Páska, kterou moderuje okouzlující a charismatický Andy (Wil Wheaton), mu nabízí tolik potřebnou společnost, soucit a přátelství. Andyho přátelství však stojí určitou cenu a David se zoufale snaží si tuto cenu dovolit. Podivná páska VHS umožňuje osamělému mládenci jménem David trávit společně čas s Andym... (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

LindaVa 

všechny recenze uživatele

Will Wheaton v děsivě neděsivé roli mě opravdu děsil celou dobu. Velice zvláštní film, který mám problém zařadit do skupiny nebo hodnotit, a který mě nutí stále dokola přemýšlet nad tím, zda byl vlastně podprůměrnou kravinou nebo originálním překvapením. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

SPOILERY!! wow. po ty aestheticky strance to bylo uzasny. napad vazne skvely, pripominalo mi to nejakou urban legend/creepypastu, kdy si koupi clovek prokletou VHS kazetu a pak za to zaplati zivotem. — skoro jsem tomu dala 5 hvezdicek, ale ten konec me tak nasral. jak lisa uklouzla na tech lasagnich (wtf jak muze nekdo uklouznout na lasagnich) a pak jeste ta blbka vezme ty nuzky.. jako kdyby je nemohl vzit david!! ale ten namet.…. rozhodne to stoji za zhlednuti. treba nekdy zmenim nazor, ale prozatim se mi ten konec zdal strasne DEMENTNI. — btw ta “masturbarni scena” (ano, zni to blbe) byla nejlepsi. takovy napeti jsem uz dlouho nezazila. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

Malý nenápadný film, který mě velmi příjemně bavil po celou dobu stopáže. Na debut to je vlastně hrozně dobrý jak technicky tak herecky. Od začátku předvídatelné, ale přesto zábavné. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama