Reklama

Reklama

Fear PHarm

  • Velká Británie Fear PHarm
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám strašně rád vyvražďovačky, ale zase ne za každou cenu. A tohle je fakt otřesný paskvil. Dialogy i děj jsou tak blbé až mi bylo blivno a o "hereckých" výkonech snad jen to, že podle mě rejža místo herců najal svoje kámoše, pár mentálů z posilovny a kurev z fitka. Chápu, že parta poloamatérů může podobnou chujovinu točit pro svou zábavu, lepší než aby třeba fetovali, že jo, ale nechápu, že s výsledkem potom lezou mezi lidi, já natočit něco takovýho a někdo to zveřejnit, tak studem chodím kanálama. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Kromě dost zdlouhavého začátku to bylo docela zábavné. Nápaditá likvidace hlavních hrdinů, uvěřitelná pointa, natočeno normálně bez nějakých blbých pokusů o cosi. Místy se to trochu vleklo, hlavní hrdinové nebyli nic moc herci. Finále nečekané, konec úsměvný a bylo tam i více skečů k zasmání. Hodnocení sráží slabý začátek. (42%) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja mám napozeraných veľmi veľa podobných filmov, tak presne som vedel, ako to celé skončí a aj akým poradím budú umierať. Takže žiadna originalita sa nekonala, určite nie obsahovo, niečo podobne vychádza každý rok, len s minimálnymi odchylkami. Tu tie odchýlky boli hlavne v bludisku z kukuričného poľa, lebo skoro vždy je to les, púšť alebo vidiek. Potom ešte tá pointa. prečo si vybrali pravé túto bandu, bola docela originálna a to je asi tak všetko, čo aspoň trocha pričuchlo k originalite. Dosť mi to pripomenulo, film Haunt, len tam nešťastnici išli do domu hrôzy a nie do bludiska. Je naozaj inšpirovaný viacerými filmami, viac či menej známymi. Nevýhodou filmu je, že je tu veľmi malý bodycount a vraždy boli lacné i fádne. Masky sa vydarili, zato sa film určite oplatí vidieť. Dnes si ho ešte pamätám, ale zajtra už nebudem, lebo ide o nenáročnú jednohubku. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů..venkov..a k tomu nějaký posahanci co je vraždí.. mám rád takovej průběh:) k tomu ještě kukuřičné pole..masky těch magoru super..škoda že se to více nerozjelo..přidat gore..nahanecky a více lidí..Jak se maminka pěkně natírá krémem:) uvidíme co dvojka..je to taková levná filmová stupidní podívaná ale za mě celkem v pohodě:) 55% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to levný, jak šprcky z automatu, ale s tím jsem dopředu počítal. Co potěší, je krátká stopáž, příjemní herci, hlavně krásná Emily Sweet, která se už předvedla více ve Cry Havoc a trošku mě mrzí, že zde nic neukáže a celkově tu chybí nahota, která se prostě do takových Low krváků hodí. No, krvák, krev je tu přidaná digitálně a neohromí ani scéna s useknutou gumovou rukou, ale budiž. Líbilo se mi, že se to vůbec nebere vážně, bylo cítit, že tvůrci to berou jako zábavu (nelegální porno pod postelí, lesbička, omlazující krém ..) Na jedno zhlédnutí, proč ne, já se docela bavil. (65. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

Reklama