Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý obchodník s falšovaným značkovým textilním zbožím Marcus Ray se díky kamarádovi Tommymu Hendricksovi rozhodl přistoupit na legální podnikání. Bez vlastního přičinění se však zaplete do mezinárodního spiknutí, jehož cílem je distribuce tisícovek miniaturních bomb do celého světa, které jsou ukryté ve falešných značkových hračkách či oblečení. Marcus netuší, kdo je přítel a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Ano jde o velmi zdařilý hong kong film, ktery není jako ty filmy Jackiho Chana nebo jak se jmenuje. Je velmi rychlí vtipný a zábavný. Jako Van Damme. Ten má zajímaví styl boje a pořád vypadá velmi dobře. Akční scény a střih spolu s ksichtem Roba Schneidra se mi fakt moc líbí stejně jako figura té černé krasavice. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Američtí herci, hongkongské tempo a jedna z nejzběsilejších a nejzábavnějších vandammovek. Van Damme a Tsui Hark se po své předchozí svižné spolupráci (Double Team) přesunuli rovnou do Hong Kongu a vybavení symbolickým scénářem Stevena E. de Souzy (Komando, Smrotnosná past) natočili ještě větší divočinu, která je plná kamerových úletů (rozostřování, průlety vším možným či rozfázování pohybu), úderné a nápadité akce a pubertálního humoru. Ne každý to vydýchá, ale já to řadím mezi svoje nejoblíbenější akčňáky z devadesátek. ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Předtím, než jsem viděl tento film, jsem si myslel jsem, že nejhorší Van Dammův film je Probuzená smrt, ale nyní považuji Kontraband za jeho nejhorší film. I přesto, že mám filmy s Jeanem Claudem Van Dammem rád, musím uznat, že Kontraband je skutečně béčko se vším všudy - trapný děj, slabé bitky a stupidní přestřelky. Až na pár vtipných hlášek a závod v úvodu filmu mě na tomto "akčním snímku" skutečně nic nenadchlo. Jako pozitivum bych snad ještě mohl zmínit herecké obsazení, jinak to fakt byla bída. Pro fandy Van Damma je to určitě velké zklamání. Objektivní kvalita filmu maximálně 35%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Už len z popisu koprodukcie a mien v kastingu bolo hneď jasné, že to bude riadny experiment a aj bol. JCVD a Rob "Deuce Bigalow" Schneider, to by som nebol čakal. Riskantné, ale vo výsledku to nakoniec táto dvojica ťahala, pretože film bol nakoniec experiment vo viacerých rovinách, aj strih bol občas šialený, príbeh si už ani nespomínam, len jednotlivé scény (vozík, nákladná loď či prístav, hotelová izba atď.). 60% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA MAX HD - Jedna z těch slabších Van-Dammovek, díky které však mám již mnoho let v paměti boty Pumma :) Když někdo řekne Kontraband s JCVD, jako první mě napadnou právě Pummy. Jinak nový CZ dabing byl naprosto v pořádku, je fajn, že se Jirka Pomeje vrátil k této úloze. Co se filmu samotného týče, nabízí celkem slušné akce, avšak děj a humorná stránka procenta sráží. 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V několika scénách na lodi, kdy se Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme) klouže mezi kontejnery a také se na jeden se odrazem vymrští, lze zpozorovat pomocná lana, která jej tahají. (v.indruchova)
  • V roli inspektora Hana se měl objevit Jet Li. Na poslední chvíli ale změnil rozhodnutí a dal přednost Smrtonosné zbraňi 4 (1998). (ČSFD)

Reklama

Reklama