Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý obchodník s falšovaným značkovým textilním zbožím Marcus Ray se díky kamarádovi Tommymu Hendricksovi rozhodl přistoupit na legální podnikání. Bez vlastního přičinění se však zaplete do mezinárodního spiknutí, jehož cílem je distribuce tisícovek miniaturních bomb do celého světa, které jsou ukryté ve falešných značkových hračkách či oblečení. Marcus netuší, kdo je přítel a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zbesile pekelna akcni jizda nekdy az moc a clovek se v tom rychlym sledu kdy strih strida strih nestiha skoro ani orientovat nicmene porad o tridu vys nez nektery filmy co Van Damme tocil pozdeji tenhle film aspon odsejpa rychle utece hodne se strili sem tam predvede JCVD i nejakou tu gymnastiku a par povedenych hlasek i docela pobavi namet je velmi solidni a vyuzity beze zbytku jenom to super hi tech pojeti filmu je nekdy az prehnany takze muj vztah k tomuto dilku je ciste neutralni dalo se to cely zuzitkovat i lip nicmene pokud hledate zbesilou akcni jizdu v poradnym tempu litovat nebudete a nudit se taky ne secteno a podtrzeno celkem solidni narez ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kontraband mám rád pro tu netradiční Van Dammovskou akci. Né, že by Belgičan nevyužíval svých gumových třísel, potažmo šlach, vysoké kopy mu jdou stejně dobře jako jindy, ale líbí se mi, že přidal něco navíc, i když to možná lehce evokuje styl Jackie Chana. Různé parádičky, vývrtky, skluzy, využívání okolních předmětů - akce, resp. souboje na mě působí nápaditě. To samé se již nedá říci o drobátko překombinovaném ději, který navíc sem tam osvítí nepříliš povedený zelený výbuch. Celkově jsem vcelku spokojen a navíc žeru tu úvodní píseň, která má v sobě cosi tajemného. /Koordinátor kaskadérských scén: Yuen Bing/ 35 miliónů dolarů(rozpočet)/10 miliónů dolarů(výdělek v USA) ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Van Damme tento podpriemerný film nijak nezachránil, ale ked tak premýšlam tak on za svoju kariéru nezachránil asi žiaden film.Dej je priblblý, strih a kamera amatérska. Roba Schneidera mám rád ako komika a nie ako nejakého agenta, takže mi tu nepasoval. Akčné scény neboli nijak výnimočné, ale závod na tých hongkongských kárach alebo čo to bolo sa mi páčil. Film nieje ničím výnimočný a Van Damme tiež nieje taký bitkár. Ledva 40%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

J.C.V.D si ani tentokrát neodpustil záběry v upnutých slipech, nicméně ani v tomto případě nešlo o žádný zázrak. Zápletka samotná byla sice na oko slušná, ale scénárista měl zřejmě rád překombinovanost děje a přestože některé souboje byli opravdu vydařené, jindy úřadovala zběsile zmatená kamera – ze které se mi zvedal žaludek. Naštěstí tu měl Van Damme po boku Roba Schneidera, který nejenže ho bičoval úhořem přes prdel, ale zúčastnil se i sám několika soubojů. Lela Rochon zaujala hlavně svým výstřihem a nožkami, ale jinak jsem jí tu postavu (roli) moc nežral. Asi nejtrapnější na tom ale byli ty zelené výbuchy a nejvíc pobavil závod drožek a souboje s rusákama… ()

Carnosaurus 

všechny recenze uživatele

Kontraband je snímek plný humoru a zběsilé akce, která nepostrádá koule a nápaditost. Je sympatické, že Jean-Claude se zde nebere vůbec vážně a Rob Schneider mi nikdy nevadil, takže vlastně nemám důvod tomuhle filmu ubírat hvězdičky. Od Tsuiho a Jean-Claudea jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Zběsilou béčkovou jízdu, která je navíc obohacená atmosférou deštivého Hongkongu a přívalem nostalgie z dětských dob, kdy jsem se u podobných filmů tetelil blahem. A to jsem Jeana-Clauda nikdy moc nemusel. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roli inspektora Hana se měl objevit Jet Li. Na poslední chvíli ale změnil rozhodnutí a dal přednost Smrtonosné zbraňi 4 (1998). (ČSFD)
  • V několika scénách na lodi, kdy se Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme) klouže mezi kontejnery a také se na jeden se odrazem vymrští, lze zpozorovat pomocná lana, která jej tahají. (v.indruchova)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno