Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (104)

Cooller 

všechny recenze uživatele

zabavnější maj tu Coronu v Rusku, tenhle serial má všechno co mi v TWD schazi akorát tady nejsou zombie (zatim). Líbí se mi zpusob podání příběhu kde dějová linka občas na uvodní polovinu dílu skáče na vedlejší postavy ktere jsou timhle vtaženy daleko vic do děje, nebere si to servitky ani v kontroverznich tematech. Za mě velice povedený pokus, škoda že zapadni strana planety při tvorbě serialu dnes nepřemýšli podobně ale radši přidaj par černejch a teplejch transgender postav protože to je přece to po čem populace prahne. 4*, těšim se na pokračovani ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě zklamal převelice; myslel jsem si totiž, že půjde o ruskou záležitost, takže se zase po čase dostanu k jinému úhlu pohledu, jenže se ukázalo, že jde o uvědomělý proevropský projekt. Jakoby na tom nebylo dost, dvojice scénáristů si ukousla větší sousto, než byla schopna pozřít, ukázalo se, že tvůrci neumí pracovat s napětím a celý příběh byl hodně nudný, přičemž ho ještě ubíjely zbytečné odbočky. Až na oba tygry mi přišly všechny postavy nesympatické až prudné a jsem rád, že jsem se s nimi dnes rozloučil. ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už tu někdo psal, nepochopitelné jednání postav, které dělají vše pro to, aby si život co nejvíc zkomplikovali nebo zcela selhávali (třeba nehlídání si důležitých zásob, jako je jídlo, v době kdy se všude poflakují bandy hladovějících zoufalců, nehlídání si vchodů a dveří, když je kde kdo chce z různých důvodů odprásknout, nebo ve 2.sérii sex ve třech místo věnování se řízení vlaku, když ho sotva umí ovládat. Někdo onemocní nevyléčitelnou chorobou nebo se zblázní a luskuntím prstu je zase úplně v cajku apod.), Nepravděpodobné vztahy (autista a Polina). To nezodpovědné a hloupé jednání nepříliš sympatických uvřískaných postav, hlavně uječených ženských, mi iritovalo a kazilo zážitek z akce. Hlavně aby byla nějaká akce a dobrodružství, což je samozřejmě klad seriálu. ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Priemerný seriál, ktorý sa snaží pôsobiť postapokalyptisticky, no miestami dosť prehráva. Dej sa odohráva v zasneženom ruskom prostredí a má aj svetlé momenty, no hlavná myšlienka mu akosi uniká, o nevysvetlenom závere nehovoriac. Celých 8 epizód vlastne sledujeme príbeh úzkej skupiny ľudí, ktorej protagonisti sú tak otravní a nesympatickí, že ich osudy sú vám vlastne ľahostajné. Tvorcom sa taktiež nepodarilo vysvetliť pôvod vírusu, pred ktorým unikali, čo je veľká škoda. Aby som však nebol len kritický, potešila ma hudba, kamera a úvodné dve epizódy predznamenávajúce kvalitný snímok, ktorý sa napokon nedostavil. 3/5 ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Tak po dvou sračkoidních filmech v řadě jsem si řekl, že si zkusím opravit chuť seriálem. Volba padla na Эпидемия a lépe jsem vybrat nemohl. Opravdu oddechové ruské postapokalyptické drama, u kterého se určitě nebudete nudit - každý díl má slušné tempo, herečky mají pěkné měchy, jejichž tvary dovádí k dokonalosti všudypřítomná zima a navíc je téma pandemie vskutku aktuální. Takže s chutí do toho a já se těším na druhou řadu - 80%. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Ve 32. minutě hraje píseň „Why Can't You Feel It?“ od Gem & The Deadheads. (Duoscop)
  • Ve scéně v domově ruského invalidního záložáka můžeme vidět český samopal SA vz.26. (UncleMorty)
  • Když ve 33. minutě vystupuje Pavel (Alexandr Jacenko) ze sanitky, tak za sebou zavře dveře. V dalším střihu jsou ale otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno