Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Nefe 

všechny recenze uživatele

ľahká oddychovka na poobedie, no ako komentoval brat ( vypol som to po 5 minútach) je to asi len pre dievčatá kategórie viacmenej 14 a vyššie...no ja mám silné ovládanie takže až na pár scén som to prežila bez ujmy a to som od 14-ročných babeniek poniekiaľ staršia...závisí od individuálneho vývinu a veľkej tolerantnosti ( u mňa dúfam druhá vec)... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Být mi 13 let, dal bych víc! :-) Asi tak nějak budou znít první reakce na tuto zpočátku hoooodně pubertální komedii. Vlastně pokud nejste náctiletí, tak se asi moc nezasmějete, ale s přibývajícím časem stárneme a zdá se, jakoby i Georgie dostávala rozum. No a ten konec? Ano, je to sladké, ale jsou to přece ještě děti.... Zajímavosti: Tento film drží jeden primát...nejvíc líbacích(slintacích) scén za natáčení. Ano, tady můžete namítat, ale filmu Titanik bylo prvenství odebráno, protože se Jack utopil. :-) 55% ()

Reklama

Wooke 

všechny recenze uživatele

Hlúpo vtipné. Život mladých dievčat je vážne vtipný a tento film to pekne zobrazuje. Ale čo ja viem, okrem fajn skupiny a Aarona, ktorého žerú a milujú takmer všetky baby vo veku podobnom tým vo filme, tomu niečo chýbalo. Proste je to čisto film pre dievčatá a ja ako chalan som ho pozeral len z recesia a aby som sa zasmial, prípadne nahliadol do sveta dievčat.GAYY, poviete si. No moja sestra mi potvrdila, že to tak vážne baby robia. Smutná puberta. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

No taková nenásilná blbinka, ale docela se mi trefila do povznesené nálady, takže jsem si to užil. Ostatně já radši naivní film o mlaďoších co řeší první pusy, než o štětkách co obtáhly půlku třídy. Pravda ovšem je, že ta holka nebyla zrovna extra štramanda. Ke konci, kdy přichází očekávaná romantika, už to trochu drhne, ale k vyslovenému trapasu to nespadne. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Klasické tínedžerky, ktoré zaujíma len to ako uloviť chalana. Hlavná hrdinka bola je absolútne mimo... najskôr sa Robbieho snaží všemožne dostať, potom si kupuje knihy ako "Muži sú z marsu, ženy z venuše" a neskôr ho chce znova. Koniec bol celkom pekný ako tam chodili ale to predtým tá oslava jej narodenín.... musím povedať že nerada hodnotím výzor ale k tomuto musím niečo povedať. Ked som videla ako má tá Georgia zmachlené oči tak mi napadala jedna vec: "Tú vyzážistku by mali zatknúť". Takto sa malujú 15 ročné baby? Ale úplné klišé... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama