Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Anglická obdoba francouzského LOL. O co je LOL filmařsky vyspělejší, tolik ho anglické <doplňte-si-sem-ten-dlouhý-název> převyšuje v emoční rovině a vyzařované energii. Malé naivní pohlazení na duši kořeněné perfektním hudebním doprovodem a další ze skvělých případů, kdy by si český distributor zasloužil pomalou a velmi bolestivou smrt za absolutně nevhodně zvolený český název filmu. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

No taková nenásilná blbinka, ale docela se mi trefila do povznesené nálady, takže jsem si to užil. Ostatně já radši naivní film o mlaďoších co řeší první pusy, než o štětkách co obtáhly půlku třídy. Pravda ovšem je, že ta holka nebyla zrovna extra štramanda. Ke konci, kdy přichází očekávaná romantika, už to trochu drhne, ale k vyslovenému trapasu to nespadne. ()

Reklama

Wooke 

všechny recenze uživatele

Hlúpo vtipné. Život mladých dievčat je vážne vtipný a tento film to pekne zobrazuje. Ale čo ja viem, okrem fajn skupiny a Aarona, ktorého žerú a milujú takmer všetky baby vo veku podobnom tým vo filme, tomu niečo chýbalo. Proste je to čisto film pre dievčatá a ja ako chalan som ho pozeral len z recesia a aby som sa zasmial, prípadne nahliadol do sveta dievčat.GAYY, poviete si. No moja sestra mi potvrdila, že to tak vážne baby robia. Smutná puberta. ()

Hayane 

všechny recenze uživatele

Holka, co vypadá na 12 a kluk a co vypadá na 20 a zápletka jak prase. Neustálé řešení problémů, o kterých jsem ve čtrnácti letech ani nevěděla a ještě k tomu scény, které se pokouší být reálné a odvázané, jako třeba, když jde hlavní hrdinka s miláčkem na procházku a tam "dovádějí" na lodích. Nevypadá to vůbec přirozeně a hlavní hrdina Robbie působí křečovitě. Ne, tohle se fakt nepovedlo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Britská teen komedie? "To bude bomba," říkal jsem si. No, nakonec to taková bomba nebyla, protože pověstný britský humor tam byl hodně zřídka a na mě to bylo až moc pubertální. Místy to byla dobrá zábava, místy to sklouzávalo až moc do trapnosti. Hlavní hrdinka mě srala tím jejím šíleným britským přízvukem a vlastně i tak celkově. A konec je kapitolou sám o sobě, ale vzhledem k tomu, že je to film určenej zejména pro mladý holky, tak u nich nejspíš i zaboduje. Říkám, být mi 13, bylo by to asi i za pět. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama