Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (154)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix začíná letošní rok poměrně slibně a to adaptací legendárního zloděje Lupina, kterého hraje výborný Omar Sy. Úvodní heist z Louvru je naprosto perfektní a trochu zamrzí, že se seriál nedrží stýlem, co díl, to loupež a místo toho se soustředí na vyšetřování a hledání za pravdou. Jako kriminálka to však funguje slušně, Omar Sy s policií pěkně vy* ebává a dává si to s přehledem. Natočeno svižně, zábavně a inteligentně. Údajně by měly být ještě 2 díly, které zatím nejsou dostupné, tak snad brzy. Příběh****, Akce>Ne, Humor**, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arsena Lupina znám jen v knižní podobě, ale knihu jsem nikdy nečetl ani neviděl žádný film o tomto lupiči gentlemanovi. Seriál mě velice nadchnul a hned od prvního dílu i přes flashbacky, které nemám rád, ale zde mě kupodivu vůbec nevadily mě nepustil až do konce druhé řady, která je ještě lepší než první, přitom má slabší hodnocení. Omar Sy je neskutečný sympaťák, budu si muset přečíst i knihu. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pohádkový příběh o chlápkovi, který se inspiruje knihou o galantním zlodějovi. Hezky se na to kouká, tempo sice není obvykle nějaké bláznivé, ale určitě nebude nudit. Omar Sy v hlavní roli byla dobrá volba. Drzý náběh na další sezónu snad ani nevadí. 4* S02: nic moc nového, tak nějak je jasné, že to všechno dopadne dobře. Některé části podvodů jsou fajn, ale jiné seriály/filmy toho jsou schopni docílit v jednom díle a ne to roztahat na celou sérii. 3* - pokud opravdu bude 3. série, asi si nechám ujít. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Hledáte něco akčního, napínavého, svižného, u čeho se pobavíte a budete hltat každý díl a těšit se na další? Tak to je přesně Lupin. Moderní akční "detektivka", kde je v hlavní roli Lupič, který se řídí pravidly slavného lupiče gentlemana Arsena Lupina. Omar Sy v hlavní roli byla trefa do černého (doslova :-D), ale musím uznat že i díky němu se na tohle skvěle kouká, výprava je naprosto dokonalá a nikdy nevíte co dál přijde. Lupič gentleman, který si nebere servítky a zároveň se snaží být dobrým tátou, což mu tak úplně nejde. Jediné mínus je snad jen to, že první série má pouze 5 dílů, ale i tenhle tah od Netflixu naprosto chápu. Jsem nadšená a těším se na pokračování. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lupin má dobrý příběh, cesta za pomstou otce je zajímavá a jak se příběh prolíná s minulostí je skvělé. Bylo fajn, že je to taková minisérie, kdy je zde pouze 10 dílů, které mají 40-50 minut, s tím že nejlepší (podle mě) je hned ten první, který vás naladí na puštění dalšího a následně jde minimálně první série trošičku z kopce. Druhá série mě opět příjemně překvapila. Velmi mi vadilo, že hlavní postava umí a zná všechno. Vlastně po prvním díle je vám jasné, že ho nikdo nemůže porazit. Omar Sy se do role hlavní postavy hodil a jeho herecký výkon byl skvělý. Hodně se mi líbilo, jak se některé díly pěkně propojovaly (tím myslím, že se něco stalo v jednom díle a pak to bylo vysvětleno o pár dílů dál spolu s vysvětleným plánem). Doporučuji sledovat v originálním dabingu, francouzský dabing seriálu dodává atmosféru. Jsem velmi potěšen, seriál je taková jednohubka a dá se zhlédnout za jeden víkend. 8/10 ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Postava Arsène Lupin byla vytvořena francouzským romanopiscem a spisovatelem povídek Mauricem Leblancem v roce 1905. (Kuzmik)
  • Dom, v ktorom žije rodina Pellegrinovcov, je presne ten istý dom, v ktorom býval Phllipe vo filme Nedotknutelní (2011). (peetrejr)
  • V každé epizodě seriálu nosí postava Assaneho (Omar Sy) nějaké oblečení oranžové barvy a v různých scénách celého seriálu se objevují oranžové předměty, které odpovídají barvě úvodních titulků. (MTHRFCKR)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama