Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sandlerovi evidentně aktuálně kreslený svět svědčí. Zasmál jsem se tady víckrát, než v jeho posledních deseti filmech. Příjemné, vtipné, místy i docela originální. Navíc animovaný příběh, který pobaví nejenom dospělé, ale především i děti. Takže, co víc si k večeru s Vašimi dětmi přát? Jo a dabing je fantastickej! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem čekala na nějaký animák, který mě opravdu od srdce pobaví a konečně je tady. Leo je naprosto skvělý, vtipný a originální animovaný příběh, který se Sandlerovi neskutečně povedl. Myslím si, že by měl na čas zůstat u animovaných příběhů, pokud budou stále tak kvalitní jako Leo. Opravdu jsem se několikrát upřímně zasmála. Možná si mohli odpustit ty písně, které nejsou nic moc, ale ve výsledku tam ničemu nevadí. ()

Reklama

Brooks 

všechny recenze uživatele

Animačne druhá liga, ale obsahovo sa Leo trafil do čierneho. Vôbec nie typická sandlerovská somarina, ale pekne napísaný, edukatívny, emocionálne hrejivý príbeh pre celú rodinu, s vyváženou kadenciou hrubozrnného humoru a dojemných detských spovedí. Vyčítať sa tomu dá len repetetívnosť v prostrednej časti, neškodilo by skrátiť o 15 minút. 4* ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Leo si mě získal od samého začátku, je to nesmírný sympaťák, který plánuje utéct ze školního akvária na svobodu.. Jedná se o zábavný, milý, vtipný, nápaditý animák pro malé i velké diváky.. Líbil se mi jak příběh, tak hudba, pochvalu zaslouží i hezký český dabing, tedy spokojenost a krásné čtyři hvězdy.. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Velice milé překvapení plné humoru. Film sází jednu hlášku za druhou a ještě k tomu má skvělý dabing. Tempo je adekvátní a skoro žádná scéna není zbytečná. Moc pěkná animace, jediné mínus za mě je, že uprostřed se to moc nepohnulo ten děj a motalo se to okolo toho samého. Hodnocení: 8/10 ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama