Reklama

Reklama

Záhadný lovec

(seriál)
  • Jižní Korea Gyeong-iloun Somun (více)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(28)

Prodavači nudlí přes den, krotitelé duchů v noci. Říká se jim lovci a svoje zvláštní schopnosti využívají k ochraně lidí před zlými démony. (Netflix)

Diskuze

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Tak moja radosť bola predčasná. Skončil som zatiaľ s tretim dielom a važne neviem či to vydržim do konca. Tvorcovia musele prejsť nejakou retardaciou lebo druhá séria nemá okrem postáv nič spoločne s prvou. Tri diely debilného humoru, trápneho cringe, postavy su momentálne ako z marvelu. A to hlavný záporak (aspoň momentálne hlavný) je paradný psychopat.

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

Ja môžem jedine súhlasiť. Už prvé časti boli výborné a hľadala som informácie do plusu, rada by som si prečítala aj webtoon. Údajne sa chystá druhá séria, keďže mal seriál ohromne vysokú sledovanosť. Za mňa boli určite dych berúce bojové scény, a posledné 4 časti boli tak nabité všelijakými zvratmi v príbehu, že som mala zatajený dych. A tí herci, čo hrali antagonistov, boli naozaj výborní. 

na příspěvěk reagoval Natsum

Natsum

Natsum (hodnocení, recenze)

To byla bomba ... od začátku do konce, plná napětí, zvratů, skvělého příběhu, skvělých postav, skvělé OST, dokonce slzy padly třikrát u mě . takto si představuji 10/10 dorama, jednu z must-watch dorama roku 2020, kterou doporučuji všem!

Uživatel Natsum smazal svůj příspěvek.

Slovanka

Slovanka (hodnocení, recenze)

Zatím jsem viděla 14 ep. z 16, ale je to naprostá bomba! Hlavního hrdinu i celý "tým" si nejde nezamilovat :) Navíc je So Mun hlavní hrdina asi jako Harry Potter nebo Spiderman, zkrátka někdo, komu musíte držet palce a se kterým se pokaždé radujete i pláčete. Děj je prostě nacpaný aktivním dějem, od "démonů", politikaření, vražd, až po rodinu a přátele. Takže si užijete akci, bitky, blbé vtipy, ale i scény které prostě zahřejí u srdce nebo dojmou. A co navíc, každá z postav v seriálu je prostě nějak zajímavá, takže pokud nejste fanouškem super teenegera, v "supertýmu" na Vás ještě čeká trochu uzamčená holčina s temnou minulostí, ex policajt, který ztratil paměť a přežil svou vraždu, a nebo cool teta, která lepí celý tým svojí láskou a vařením. 

 5/5 za mě! 

Reklama

Reklama