Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fury zápasí se stíny minulosti i přítomnosti. (Disney+)

Recenze (37)

Textorix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je ten Andor Marvelu, ktorého sme už veľmi potrebovali dostať. Kvalitný a premyslený storytelling, gradujúce napätie, konzistentná vážna atmosféra, silné charakterové momenty, všetko tu je. Ak niekto aj pri tomto seriáli stále má potrebu hovoriť o nejakom konci MCU od Endgame a veľkom úpadku, tak už je potom na mieste otázka čo vlastne od Marvelu chce? A či vôbec vie čo chce. ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl dát jen čtyři hvězdy, ale když vidím na kolika procentech je už první epizoda a když znovu vidím že MCU divákům už se nedá zavděčit tak tomu tu pátou prostě dám. Když je teď od marvelu něco vtipné a plné akce tak se nadává že je to furt to samé dokola a že marvel neumí být vážný, komorný a dát těm filmům rukopis daného režiséra. Když se, ale marvel rozhodne být vážný, gradující, víc o postavách a dát filmům ten ksicht režiséra tak je to zase nuda, děs a prostě sr**ka(ideální příklady jsou bohužel Eternals, Multiverse of Madness, Wakanda Forever a teď i Secret Invasion). Samozřejmě prostoduché fan servisy jako No Way home, kde je každá druhá postava a herec z předchozích filmů a humor a akce od začátku do konce jsou mistrovská díla bez ohledu na to zda to má nějaký ksicht nebo jestli to tvoří díry v ději těm předchozím filmům. ()

Reklama

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z traileru to vypadalo fakt drsně, ale ve finále jde spíš o snůšku politických keců, než opravdové řešení invaze Skrullů.. jako já chápu že to tam být musí, ale asi jsem si představoval víc reálnejch problémů spojených s shapeshiftingem v běžným životě, u normálních lidí, a ne tohle. Rhodey taky docela zklamal.. čekal jsem víc. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím, že jsem jeden z těch věčných frflalů, kterým se už Marvel ničím nezavděčí, ale faktem je, že konspiračka o infiltraci Země ufounama, nebo robotama...prostě něčím, co se za lidi vydává, je dost omšelý námět a nebudu obdivně achat jen proto, že tentokrát je součástí MCU. Zvlášť, když už toto téma bylo velmi slušně zpracováno třeba v seriálech jako: Hranice nemožného, V, Battlestar Galactica, Westworld... a nově třeba v Peacemakerovi a Picardovi. Tajná invaze, resp. její druhá epizoda je slušně natočená, má vcelku solidní scénář, ale přesto mi na nudoměru nevyskočí víc než 3 a půl hvězdy. Nepomáhají ani dvě tučné narážky na Slovensko, resp. jeho vystřílení. Tvůrci mají smůlu i v tom, že se poněkud změnil vztah Rusko vs svět, speciálně Evropa. Linka s Ruskem díky tomu nefunguje. Navíc kydy o tom, že prezident USA nepřiletí na zavolání EU, protože spravuje nejsilnější zemi s nejsilnější armádou....to je něco na mě. Takže určitě nebudu zaokrouhlovat nahoru. Ale současně oceňuji, že druhá epa je lepší než první a že má dospělejší vyznění, než MCU slabomyslnosti posledních let. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku máme představení Gravika a slib skrullům co jim dal Fury , že pokud pomůžou oni nám pomůže Země jim a dám jim nový domov (proč jim Captain Marvel nedokáže najít jinou planetu se neřeší to by bylo totiž moc jednoduché) . Následně se posuneme na konec prvního dílu při teroristickém útoku zemře 2000 lidí (ačkoliv to nevypadalo ani na stovku mohly se dát přitom více záležet , aby to bylo uvěřitelnější)  a Rusko zatkne jednoho amerického nacionalistu (je to skrull nečekaně). Mezitím nám Talos řekne, že na Zemi žije už milion skrullů a Fury o ničem neví (tohle je tam blbé , že hledat tady logiku už ani nejde) a skrullové mají i nějakou  radu mocných hlavounů co první nadá Gravikovi za to co udělal a pak ho jmenuje vůdcem. Skrullové si dojdou pro toho zatčeného a zabijí ho a on mezitím řekne něco té Angličance a zjistíme, že Gravik chystá něco s dna Avengers a ostatních co se objevili na Zemi. 60 procent ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama