Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (73)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jak se postupně seriál přelamuje ke svému závěru, tak si říkám, proč sakra tohle nebylo součástí nové trilogie? Místo plácání se s Novým řádem a větou "...somewhow Palpatine returned.", bychom měli jasnější propojení s minulými filmy (Ahsoka a Anakin) a navíc skvělého záporáka a úctyhodného nástupce Palpatina. Museli bychom ale asi dostat filmové přežvýkání Rebelů, protože jinak by to asi na většinu lidí působilo trochu odtažitě, jako teď seriál na mě. ()

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabine je force sensitive , Jacen je force sensitive , KAŽDÝ JE FORCE SENSITIVE !   Flashbacky do klonových válek i souboje byli nádherné . Anakin měl ovšem ten uncanny digitální obličej , to ale nemění nic na tom že to je další filler kde polovina epizody je zaměřena na oblohu či objekt zatímco Ahsoka má zkřížené ruce.  Vážně doufám že se dočkáme vysvětlení kde jsou všichni force sensitive bytosti v době nového řadu. ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZITIVA: Hayden hrající mix jeho Anakina z prequelů i Matt Lantera ze seriálu Clone Warsbyl top. Všímám si, že z celého Mandoverse je Hayden nejvíc sžitý se světelným mečem, protože s ním jako jediný pořád dokáže máchat rychle jak před 20ti lety. Epic hudba Kevina Kinera dokáže krásně navolit tu správnou atmosféru stejně jako to dodnes dělá legendární John Williams. No a dočkali jsme se i  psychicky pozitivnější Gand... Ahsoky The White. Teď teda, ale nějaký NEGATIVA. Od shledání Anakina a Ahsoky jsem čekal víc, ne jen fan-service Clone Wars. Dialogy byly na Davea Filoniho překvapivě slabý, když si vzpomenu co nám naservíroval v epizodách Siege of Mandalore a Twillight of The Apprentice (tam byly dialogy silnější než souboje se světelnými meči). Volume je v tomhle díle neskutečně odfláknutý, v Disney éře vypadá všechno jako varianta pouště nebo lesa (chybí mi ty krásné různorodé mimozemské světy z prequelů a Clone Wars). Anakinovo "trénink / poselství" pro Ahsoku bylo na Star Wars docela laciné (Live or Die, toť vše?). Nemůžu překousnout, že mladou Ahsoku nedabovala v angličtině Ashley Eckstein, stejně tak nemůžu odpustit, že Anakina v českém znění nedaboval Bohumil Švarc ml. (TWF? Daboval ho v prequelech, Clone Wars, i v Obi-Wanovi a tady, kde se objeví pravděpodobně úplně naposledy zrovna změníte dabéra?). A poslední rýpnutí na závěr... Dave, vím, že se s režírováním teprve sžíváš a vím, že máš rád Akira Kurosawu, ale každý záběr nemusí mít 10 a více vteřin! Víš, kolik budu mít tý práce se stříháním až to budu editovat po podoby celovečeního filmu? Jinak z hodnocení a mých komentářů se může zdát, že se mi ta epizoda nebo obecně seriál Ahsoka nelíbí, ale opak je pravdou, Davovi i jeho týmu věřím, návrat Haydena jsem si užil a chápu i, proč hraje Rosadio tak chladnou a nepřístupnou Ahsoku oproti její mladší a divočejší Clone Wars verzi. Sem s posledními třemi díly! ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A na tohle lákají v Americe do kin..? (tenhle díl) Disney už musí být fakt v koncích... Vždyť se tam dějově (zase) téměř nic neděje - jen spousta pomalých záběrů na útesy kvůli natahování času, "bitvy" natočené v prachu a mlze, aby se šetřilo na rozpočtu za vizuál, který se vyplácal na "velryby"... No a Anakin..? Naprosto zbytečný cameo vedoucí do ztracena... ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak je možné, že Dave Filoni ještě nemá klíče od celé Star Wars ságy. Kdo by byl čekal, že tvůrce “animáků pro děti” dokáže natočit jedno z nejlepších hraných Star Wars od dob George Lucase. Na jeho film se neskutečně těším. Minulý týden nám svůj návrat ohlásil Hayden Christensen, ale stejně nechci zabíhat do spoilerů. Řeknu jen tohle: stále si Anakina dává fantasticky, a jsem neskutečně rád, že se rozhodl k této sérii vrátit. A mimo něj… tahle epizoda měla všechno, co od Filoniho Star Wars čekám: učení o Síle, fan service ale provedený kvalitně a nenásilně, trochu humoru, solidní akci, a dobrý scénář. Říkám si, kde tohle bylo, když vyráběli Kenobiho?? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Meče Ahsoky (Rosario Dawson) vycházejí z klasického japonského stylu Daishō, kdy jeden meč je menší a kratší než „hlavní“ měč uživatele. (Veskoslav)
  • Veškeré zboje klonových vojáků jsou vyrobené. Poprvé se tak nejedná o CGI a pokračuje se tak v trendu, který zavedl Obi-Wan (od r. 2022) s 501. oddílem v rámci Chrámu Rytířů Jedi. (Veskoslav)

Reklama

Reklama