Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může mi někdo vysvětlit jednu věc? Nejdříve vidíme Ahsoku, jak Silou hýbe hrnečkem a pak místo toho, aby použila Sílu a přitáhla si ten orb s mapou, tak musí bojovat s Baylon a pak ještě navíc na orb sáhne holou rukou...nejdřív krouží okolo, měla x možností orb chytit jen Silou a tím přerušit výpočet trasy. Tvůrci prostě nechápou, jak používat foreshadowing...narozdíl do např. Riana Johnsona, u nějž jsou tyto detaily dále využity a nutné pro pochopení dalších událostí. Scény nemají být samoúčelné, mají plnit svoji funkci v příběhu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pinda pochopila, že zas taková kingoška není a konečně si vzala beskar a pistoli :D. Jinak velice slušná epizoda s jedním celkem zásadním failem: to si nemohla “kuličku” přitáhnout (odstrčit) pomocí síly a musela na ni šahat? Také celkem nechápu: “nikdo za námi nepoletí…”. Jako ono je víc “cestovních kroužků” na poskakování mezi galaxiemi? A pokud není potřeba, tak proč se s ním stavěli? Chápu tedy ty komentáře ostatních o “kopancích scénáře”. Za naprostou pecku považuji integraci i na “kmenové Star Wars”.  Pozn.: co je sakra Ezra? ()

Reklama

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pet hvezdicek za akci minus tri za demenci scenaristu, a/ v celym sektoru je rusen signal, proto z povrchu planety s poskozenou vysilackou komunikuju o 106, b/ Ahsoka vs sila vs orb, kapitola sama pro sebe, c/ orb pokazde vyzadoval aktivaci, po vyjmuti Ahsokou ne, d/ ve chvili vyjmuti orbu byl dle grafiky vypocet lehce za polovinou, po navraceni orbu, byl hotov a tak se da pocitat dal a dal, tohle je zatim jednoznacny vyherce v poctu oslich a casto zbytecnych mustku. K tomu detinske chovani Sabine, u ktere se lze tezko rozhodnout jestli je to on, ona ci ono. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně našláplá episoda. Zamotalo se to více než jsem čekal. Skvělé. Jsem zvědav, co bude dál. Jinak geniální Ray Stevenson. Čest jeho památce. Dále také mě potěšila zmínka o "Dědici impéria"! Tak zná spousta SW fanoušků Thrawna! Takže nakonec Disney vsadil stejně na "legendy". Ty se stávají skutečností. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelná epizoda, leč doručila to, co měla. Marrok se bohužel stane další bezvýznamnou postavou, kolem které bylo hodně povyku. Upřímně si myslím, že se celý seriál bez něj mohl obejít, pokud je toto jeho konec. Epizodu nahoru táhl Baylan, jenž je napsán skvěle a k němu si člověk lehce najde sympatie. Ahsoka se nám potřebuje malinko rozjet, zatím je taková moc chladná, ale to by měla napravit příští epizoda. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)
  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)
  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama