Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera se zaplétá do politiky Nové republiky, zatímco Ahsoka a Sabine Wren cestují na dalekou planetu. (Disney+)

Recenze (42)

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím co to bylo ale nelíbilo se mi to. Trénink fajn, pak se proletíme z bodu A do bodu B, pak proběhne "bitva", ve které se nikomu vlastně nic nestane, loď dostane zásah lasery, které měly nabito slepými a nazdar. Jako vážně? Tohle je seriál Ashoka, na kterou jsme čekali a která měla napravit reputaci po zmršeném Obi-Wanovi? ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě epizody mi přišly dobrý, třetí takřka perfektní. Rozvážnější tempo je pro mě výhoda, ne mínus. Samozřejmě když chce člověk rejpat, vždycky něco najde, je třeba víc benevolence než u Andora, ale to platilo i pro Lucasovy Star Wars. Líbí se mi motiv kritiky a zároveň úcty k řádu Jedi. Kontrast konzervativního Huyanga a lehce progresivní Ahsoky a neortodoxní nejedi Sabine. Třetí epizoda zrcadlí Novou naději (výcvik, přestřelka s využitím střílny, přílet Ahsočiny lodě k prstenci a la Falcon k Hvězdě smrti). Ale není to jen vykrádačka a mechanická variace, je to zároveň fresh způsobem, kterej se úplně nepovedl Epizodě VII. Líbí se mi dynamika mezi postavama na všech stranách, vedle např. kooperace Ahsoky se Sabine při vesmírný bitvě taky naznačená řevnivost mezi záporákama i v rámci Nový republiky. I ten občasnej jemnej humor. Jak se zápletka s mapou zpočátku tvářila jako zase další hon za ohranym McGuffinem, ale rozvíjí se to s purgillama a jejich prastarými migračníma trasama ne úplně blbym a pro mě celkem fascinujícim směrem. Má to dobrou atmosféru. Nechci Ahsoku předčasně přechválit a dělat z ní rovnou masterpiece, pořád může ztroskotat, ale zatim mě to prostě dost baví. I když asi částečně chápu, že zvolenej styl a pojetí nesedí každýmu, zvlášť po Andorovi (kterýho za masterpiece považuju, ale taky to chtělo víc epizod, aby to bylo zřejmější). ()

Reklama

Milda003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak asi jako první co musím napsat je fakt, že Sabine je fakt odporná... Bloncka záporak možná ještě o trošku víc... Já nevím, ale mne to fakt nějak nebaví.. Dialogy o hovně a celá ta zápletka je taková pochybná.. Šest lodí střílí do jedný a ta prostě nebouchne, tak do ní střílí pak i dělo, pořád nebouchne, tak vyleze ven z lodi a zničí pár lodi mečema.. fakt trapas...Dabing snad špatně slyším nebo já nevím... Od kdy se říká droidům drujdi.. od kdy se říká ta džedaj.. normálně mám sto chutí dát odpad ....a ten dávám opravdu srackam... ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výcvik potěšil, hádka Herou s radou potěšila, pomrkávání po Rebels a syn Hery a Kanana taky mile potěšil, Ahsoka ve vesmíru potěšila, padawanka od Baylana mě čím dál víc zajímá a její divokost v očích přitahuje pozornost. Ale řeč Ahsoky, že každý má v sobě Sílu mě trochu vyděsila a nakrkla. Buď to řekla, aby dodala Sabine odvahu a povzbudila ji, protože ji potřebuje (a ví že z ní nikdy nebude Jedi) a nebo popírá a bortí vybudované  poslání a zrození Jediů. Mini-chloriany by ztratili logiku. Doufám v to prvé. ()

Ironhead odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašně blbý, že to ani nemá cenu skoro komentovat... zelené paprsky jsou zjevně neškodné, střílení s nimi je tak jen naslepo, protože ani bezpočet zásahů nepřináší poškození.... musíte střílet těmi "hodnými" červenými, to pak každá loď exploduje na první dobou... a nepřátelské stíhačky nejlépe zlikvidujete tak, že vystoupíte z lodi a rozsekáte je mečem.... bože to neeee :))) Hlavní představitelky včele s naprosto odpornou generálkou, co bere na sebevražedné mise svého malého syna jako kopilota, naprosto nesympatické, nejde jim fandit, v každém souboji jim přeji smrt, i když vím, že ta bohužel nepřijde :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Podlaha ve výcvikové místnosti obsahuje znaky Staré republiky i Vrcholné republiky (300 BBY). (Veskoslav)
  • Celá scéna výcviku Sabine (Natasha Liu Bordizzo) a Ahsoky (Rosario Dawson) je pocta samurajským filmům a televizním sériím. Forma Zatoichi je odkaz na slepého samuraje Zatoichi. Styl postoje u Ahsoky (obrácený úchop) je inspirován klasickou televizní show Shintaro Katsu ze 70. let. (Veskoslav)

Reklama

Reklama