Reklama

Reklama

Slow Horses

(seriál)
  • Velká Británie Slow Horses
Trailer
Velká Británie, (2022–2024), 18 h 3 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Will Smith

Předloha:

Mick Herron (kniha)

Hrají:

Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Rosalind Eleazar, Saskia Reeves, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan, Freddie Fox (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Táto dôvtipná špionážna dráma sleduje nefunkčný tím agentov MI5 a ich nepríjemného šéfa, známeho Jacksona Lamba, ktorí sa pohybujú v podfukoch špionážneho sveta, aby ochránili Anglicko pred zlovestnými silami. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Apple TV začíná zhruba tam, kde začal Netflix. Na většině produkce jsou vidět peníze a ukazují nám také dost tvůrčí svobody. A zejména tvůrčí svoboda je vidět na Slow Horses. Mix špionážního thrilleru se suchým britským humorem funguje výborně a tahoun Oldman si celou sérii spolehlivě krade pro sebe. Na knižní předlohu se asi mrknu ještě před začátkem druhé série (potvrzené ukázkou na konci posledního dílu). 90% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

víceméně komorní špionážní konverzačka, která hezky ukazuje, že věřit se nedá nikomu ani v rámci jedné organizace. O co je tenhle seriál nenápadnější, o to je ve výsledku zajímavější a tak tu v rámci zápletky máme dvě stáje MI5 - tu hlavní a pak pomalé koně, což jsou agenti, kteří byli odsunuti bokem aby nikde nepřekáželi a nenapáchali žádnou škodu. Bohužel pro hlavní stáj ti "pomalejší" odhalí, že s medializovaným únosem islámského chlapce není všechno tak jak se zdá, čímž se roztočí kolečka zákulisních bojů v jejichž čele stojí Kristin Scott Thomas a Gary Oldman. Hlavně Oldman si pak svého skoro vysloužilého pragmatického salámistu a alkoholika solidně užívá. Sem s druhou řadou...75% ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto nenápadná miniséria ponúka triezvy pohľad do britskej spravodajskej služby a tým odkrýva krutú pravdu o jej divíziách. Prostredie je nanajvýš autentické a spracovanie typicky britské. Zápletka je veľmi slušná a celá dráma je postavená na inteligentnom scenári, ktorý je presne tak akurát okorenený suchým humorom. Teším sa na druhú radu. ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Odkoukal jsem hned, jakmile to bylo možné, první a druhou sérii a opravdu hodně jsem se bavil. Ale teprve v té třetí sérii smekám pomyslný klobouk před Gary Oldmanem a scénaristy co měli na starosti přímo dialogy.  Žádné dementní plky a občas "jakoby hláška"...opravdu je to vtipné a nikdy by mě nenapadlo, že týpek co zahrál v Leonovi neskutečně psychopatického magora, zahraje za skoro 30 let taky magora, ale s tak obrovským půvabem...až mu prostě fandíte.. Navíc i celkově to nepřekračuje žádné mantinely, které byly vytvořeny v prvních dvou dílech. 90% ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Slow Horses jsou jako podvraťácký John le Carré: rozvernější a akčnější. Hlavně první čtyři epizody jsou boží. Spousta zábavných twistů a neustálá nejistota ohledně toho, kdo za čím stojí a proč jednotliví underdogové vlastně skončili v byrokratickém předpeklí jménem Slough House. Víc tady. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (2)

  • Znělku seriálu složil a nazpíval frontman britské rockové kapely Rolling Stones Mick Jagger. (123Film)

Reklama

Reklama