Reklama

Reklama

Diana Lee Inosanto

Diana Lee Inosanto

nar. 29.05.1966 (57 let)
Los Angeles, California, USA

Zajímavosti (5)

  • Od detstva študovala bojové umenia, najmä Jeet Kune Do a tiež filipínske Kali pod vedením Dana Inosanta. Na mnohých akčných filmoch sa podieľala ako kaskadérka a choreografka. (Šuplík)

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023)

  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)

The Mandalorian - Kapitola 13: Jedi (2020)

  • I v tomto díle se objevilo mnoho odkazů na originální Star Wars filmy. Při příletu na Corvus je Razor Crest skenován ručním skenerem vesmírných lodí, který používali rebelové ve Star Wars Epizoda IV (1977) při příletu Millenium Falcona na Yavin 4. V zahradě magistry Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) v Calodanu byl zase k vidění závlahový systém velmi podobný tomu z pouštní farmy Owenů na Tatooinu, který se objevil ve Star Wars Epizoda IVStar Wars: Epizoda II (2002). A brána města Calodan vydávala při otevírání velmi podobný zvuk, jako brána Jabbova paláce na Tatooine ve Star Wars Epizoda VI (1983). (Sidarius)

Herečka

Režisérka

Filmy
2008

The Sensei

Scenáristka

Filmy
2008

The Sensei

Host

Pořady
2017

Hollywood First Look

1995

MADtv

Reklama

Reklama