Reklama

Reklama

Jeremy Ray Taylor

Jeremy Ray Taylor

nar. 02.06.2003 (20 let)
Bluff City, Tennessee, USA

Zajímavosti (5)

To (2017)

  • Když si Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor) čte o historii Derry v knihovně, je za ním vidět, že knihovnice se postupně otočí, a poté Bena upřeně s úsměvem sleduje. Při každém prostřihu se i k němu přibližuje. Když však následuje balónek do skladu, je knihovnice zpět mezi regály knih. Šlo tedy o jeden z Pennywiseových přeludů. (Senorgrinch)

To (2017)

  • Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor) dostal v knize od své matky náramkové hodinky, aby se vždycky včas vrátil domů před šestou hodinou. Toho roku totiž začal v Derry zákaz vycházení po 19. hodině kvůli vraždám dětí, které se ve městě za poslední dobu staly. Ve filmu žádné hodinky na ruce nemá. (new4nomaly)

To (2017)

  • Ben (Jeremy Ray Taylor) počúva skupinu New Kids On The Block, ktorá bola populárnou chlapčenskou kapelou v 80. a 90. rokoch minulého storočia. Založená bola v Bostone v roku 1984. (ČSFD)

To (2017)

  • V knižní předloze se o historii Derry nezajímal Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor), jako je tomu ve filmu, nýbrž Mike Hanlon (Chosen Jacobs), který získal mnoho informací díky svému otci. (Niggy)

Herec

Host

Reklama

Reklama