Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Nicolas Cage

Skála, Tváří v tvář, Con Air nebo 60 sekund. Jednoznačně jeden z mých nejoblíbenějších herců, především pro jeho hereckou flegmatičnost.

Leonardo DiCaprio

Dle numerologie značí jednička v datu narození schopnost vyjadřování a také schpnost dát najevo své city a emoce. Pět jedniček a více značí naprosto mimořádné schopnosti ve výše uvedených vlastnostech, ale zároveň je to nebezpečná hranice mezi pravým opakem daných vlastností (něco jako hranice mezi genialitou a idiocií). Znám člověka se šesti jedničkami a ten bohužel mluvit neumí, ani nedokáže nic o sobě sdělit, je to nejhlubší a nejnespolečenský introvert, jakého znám. V případě Leonarda se to mám pocit povedlo a myslím že i díky těmhle okolnostem je to jeden z nejlepších herců. Ostatně filmy jako Titanic, Prokletý ostrov či Chyť mě, když to dokážeš mi davájí zapravdu.

Tom Hanks

Pan Herec, který je ve své pozici na trůnu nesesaditelný. Trosečník, Zelená míle, Forrest Gump a mnoho dalších skvostných kousků jsou důkazem.

John Cleese

Ještě lepší než v Monty Python byl John Cleese ve Fawlty Towers (Hotýlek), kde mě doslova uchvátil v interpretaci cholericky-suchého anglického humoru.

George Clooney

Nejcharizmatičtější muž filmového plátna. Do oblíbených se mi dostal především díky filmu The Peacemaker.

Brad Pitt

Komerční ikona amerického šoubyznysu, která ovšem umí hrát. Nezapomenutelný je především film Sedm a z novějších potěší i Hanební pancharti.

Nigel Hawthorne

Nejlepší tajemník vlády, který se stal nadčasovým satirickým hrdinou mnoha příznivců suchého humoru, či politické machinérie.