Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Rodinný

Oblíbené herečky (10)

Anne Hathaway

Když se objeví v nějakém filmu Anne Hathaway, je to záruka úspěchu. Je mladá, talentovaná a nevypadá nafoukaně. Asi nejvíc se mi od ní líbí Ďábel nosí Pradu a Válka nevěst. Ale nepřekonatelná je i v Deníku princezny - ty nehody jí člověk i věří. :-D

Julia Roberts

Nestárnoucí hvězda, která jako první dokázala, že může vypadat krásně i se širokým úsměvem a rozcuchanými vlasy. Dáma, která toho na filmovém plátně dokázala dost. Pro mě je nejlepší ve filmech Erin Brockovich a Pretty Woman.

Sarah Michelle Gellar

Sarah si pamatuji ještě z dob, kdy jsem chodila na první stupeň základní školy. Přála jsem si být jako ona: Neohrožená a hezká. Teď se těším na seriál, do kterého byla obsazena - Ringer.

Lauren Graham

Když jsem byla mladší, přála jsem si přesně takovou mámu. Je milá, rozumí své dceři a podporuje ji. Později se mi strašně moc líbila ve filmu Vdáš se a basta!, kde nebyla přímo hlavní hvězda, ale přesto mě dokázala upozornit na fakt, že na ní něco je.

Jennifer Aniston

Prostě fantasticky zahrála Rachel Karen Green a na tu se nazapomíná. :)) Ačkoli se obávám, aby jí ta nálepka "Ta z Přátel" nezůtala už navždycky.