Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Kdo by neměl rád Forresta? Možná ti, kvůli kterým začal utikát. A jestli nezemřel, utíká dodnes :-) Skvělý příběh, dokonalá hudba, parádní herecké výkony. Hořko-sladká nálada...Film, co se mi nikdy neomrzí.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Bezesporu jeden z nejlepších českých filmů, ne-li ten nejlepší...To, že Sluneční hrob byl nahrán až po zobrazených událostech blahosklonně přecházím...

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Batman -> nejoblíbenější superhrdina + Christopher Nolan -> nejoblíbenější režisér + Christian Bale -> nejoblíbenější herec. Co jiného může vzniknout, než úžasný film, úžasný po všech stránkách.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Co napsat? Snad jen, že při každém shlédnutí probouzí Láska nebeská ty správné emoce. V množství větším než velkém.

Slavnosti sněženek

Slavnosti sněženek (1983)

Spojení Hrabal-Menzel opět zafungovalo. Knižní předloha je jedna z mých nejoblíbenějších knih a filmové zpracování též počítám mezi své TOP.

Kmotr

Kmotr (1972)

Předloha - skvělá. Teď už to bylo jen na režisérovi a hercích, jak se s tím popasují. (Nejen) Zdejší hodnocení mluví za vše. Monumentální.

Shrek

Shrek (2001)

Animák, ve kterém si na své přijdou malí i velcí. Rozhodně jeden z nejlepších animáků/ pohádek/ filmů, na který se vždy rád podívám znovu.

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Jsem unešen! Výsledek předčil všechna má očekávání, nevím, co bych měl vychválit dřív :-) I když, jeden detail by tu byl - modrá krev prince Primuse? Amazing!