Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Bomba! Na náměstí amerického města... Jsem nadšen. Co je lepší? Scénář? Herecké výkony? Jak bylo finále první série napínavé, zakončení té druhé ho dokonale trumflo svojí nečekaností. Už se těším na další sérii, protože bomba to bude takřka určitě zase.

Newsroom

Newsroom (2012)

První díl? Nadšení! Neskutečná kvalita. Jestli to takto půjde dál (a že podle reakcí ostatních nejspíše ano), hmm, těším se. Moc. - - - Má očekávání se splnila, tenhle počin je prostě skvělý. Místy přeci jen idealistický více, než je možné; ale především naprosto politicky nekorektní, ukazující, že ne vše je jen růžové, s palbou do vlastních řad, a to se mi líbí.

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Obývám privát se dvěma právníky-studenty, takže sledování Suits byl docela zážitek. O právo tu totiž v prvé řadě nejde. Právní problémy jsou však velice dobrý koncept, na kterém může být postaven příběh. O co tu jde především je ale přehlídka toho, kterak je potřeba přemýšlet alespoň tři kroky kupředu. Abychom nakonec zjistili, že i pět kroků je málo. A samozřejmě desítky variací na téma ,,Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá", ,,Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá", či ,,Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne". S Game Of Thrones rozhodně to nejlepší, co se letos urodilo.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jak se opětovně dívám na úvodní díly, připomínám si, jakým vývojem si prošly jednotlivé postavy. Zatímco z počátku byl Sheldon zajímavý asociál, nyní, kdykoliv se objeví na scéně, mám chuť rozmlátit právě užívané zobrazovací zařízení...Leonard získal na sebevědomí, dospěl, a nebýt toho egoisty, tak námi sledovanou skupinu vede. Rajesh s Howardem jsou stále ti v pubertě zaseklí hráči počítačových her - což rozhodně není na škodu. A Penny - Penny si zvykla =)

2 $ocky

2 $ocky (2011)

Parádní záležitost, má současná jednička na seriálovém poli. Děvčata si to neskutečně dávají, to ale vlastně úplně všechny postavy a ne díl co díl, ale scéna co scéna jsou narvány takovým množstvím vtipu, sarkasmu a ironie, že se bojím dne, kdy uvidím poslední díl.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Někteří píšou, že Community v prvních dílech hledá prostor působnosti; jiní, že postavy jsou příšerné - celý seriál je hrozný; další vyzdvihují jednotlivé postavy apod. Váš názor. Já vím jen to, že od úvodu prvního dílu jsem se nepřestal smát! :-D P.S. Britta je krásná, zřejmě jsem se zamiloval...=D

Californication

Californication (2007)

Hank je alkoholik, děvkař (nebo snad ,dívkař' :-)), neschopný otec/manžel/hlava rodiny, recidivista atd. apod. a přesto ho žeru! Skvělé vyvrcholení 4.řady!

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Tento jedinečný a skvělý seriál má jedinou chybu - bojím se, že se až moc blíží pravdě...:-D

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Kdo by si neoblíbil ,,nic-není-tak-jak-vypadá" Darnella, ,pštros-můj-nejlepší-přítel" Randyho, ,,stejně-tě-jednou-zabiju" Joy, ,,anglixčtina-ještě-nikdy-nebyla-tak-sexy" Catalinu a ,,bez-kníru-ani-ránu" Earla? No kdo? Všichni je máme všechny rádi!