Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Cizinec (2010) 

Tady Angelina Jolie hrát neměla. Hraje to nskutečně špatně, tuhle roli nezvládla.

plakát

Sedm (1995) 

Pět hvězdiček dát nemůžu. Zaprvé nemám rád filmy bez dobrého konce. Ale aby si i přes to film zasloužil pět hvězdiček, muselo by Johnovo dílo být dokonalé. Mělo pár nedostatků - prvně zabíjel jednu oběť za den, ale ten konec trochu urychlil. A také u všech hříchů zabil ty konkrétní hříšníky, pouze v případě hněvu ho potrestal jiným způsobem. Kdyby si hrál na spravedlivého, měl by měřit všem stejným dílem.

plakát

Out with Dad (2010) (seriál) 

Kdyby to byl jeden celovečerní film, těch pět hvězdiček to má. Takhle je to strašně rozsekané a v každém díle se skoro nic nestane. Ale celkově to na mě velmi zapůsobilo.

plakát

Rituál (2006) 

Celou dobu jsem chtěl dát 3-4 hvězdičky, za docela povedený akční film, ale ten konec je prostě na prd. Pořád jsem čekal, že ho někdo zachrání... Už odjakživa prostě nemám rád filmy se špatným koncem.

plakát

Words Worth (1999) 

Hm celkem nic moc, někdy se to dalo ustát a příběh je docela zajímavý. Ale některé úchylky jako sex s koněm nebo žábou mi tam fakt nesedly...

plakát

Číslo 9 (2009) 

Jednoduché postavičky z hader - jednoduché. Ale když se to zasadí do správného prostředí, přidá se příběh a atmosféra - vyjde z toho pěkný film.

plakát

Policejní akademie 6: Město v obležení (1989) 

Mně se to líbilo. Oproti předchozím dílům tu bylo několik vtipných scén, kterým jsem se smál. Například scéna s robotem a granátem, který zničil Harrisovo auto. Od Jonesova představení v Comedy Clubu, jsem ale čekal mnohem víc. Filmové efekty jsou na docela nízké úrovni a hodně to tam bolí. Když Harris letí na židli nebo visí na natěračském výtahu je to hodně znát. Však co bychom také chtěli od roku 89. Také to mělo docela dobrý děj. Čtyři hvězdičky na to akorát sednou.

plakát

Skála (1996) 

Na tento film jsem se podíval ze zvědavosti. Znám totiž tu písničku The Rock od Hanse Zimmera a tak mě zajímalo, do kterého filmu do je zapojeno. Hodně mě tedy potěšilo, když jsem skoro pořád slyšel nějakou její část. A za to by byla až šestá hvězdička. ěch pět je za opravdu kvalitní akční film s výborným námětem, obsazením, hereckým výkonem, efekty, prostě všechno.

plakát

Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 

Dost dobré! Hlavně vtipné a to je pro mě důležité - bavit se u filmu. A to jsem u tohoto filmu ani na chvíli nepřestal. Byl to výborný nápad a kupodivu se povedl i dobře zpracovat.