Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Malý Sheldon (2017) (seriál) 

Musím hodnotit velmi kladně. Po prvních pár dílech jsem si říkal, že to asi nedám a Sheldna hodím někam do propadliště dějin. Od desátého díku však seriál nebere spravný směr a nejednou vše začíná fungovat. Sheldon je svůj, ale to hlavní dělá rodina kolem. Rozhodně doporučuji a hlavně trochu trpělivosti.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Neskutečně silný zážitek, který mě dostal do kolen. Větší nával emocí a zatažení do děje jsem dlouho nezažil. Co dodat než jen že tento film musíte vidět. Skvělí zážitek.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Film, který nepatří k těm, které vidíme běžně - jako snímky od Marvelu, nebo nové Star Wars. Revenant je snímek na který musíte do kina, takovou atmosféru u televize, nebo monitoru prostě nenavodíte. DiCaprio hraje Oskarovou malou domu a k tomu mu sekunduje ve vedlejší roli Hardy, který ukazuje za co si také vysloužil nominaci. I když jde po většinu doby o one man show DiCapria film i přes delší stopáž nenudí. Atmosféra je strhující a všude přítomný mráz vám zalézá pod nehty. Co říct ke kameře? Strhující, grandiózní, neskutečná. Lubezski po Gravitaci ukazuje, že může natočit jakýkoliv film a bude to zážitek na který se nezapomíná. Bojové scény, nebo souboj s medvědem budiž důkazem. Jednoznačný filmový zážitek, který si žádný fanda nemůže v kině nechat ujít. Za mě aspirant na Oskara - hlavní mužská role, kamera.