Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pornografický

Oblíbené filmy (8)

Flákači

Flákači (1995)

Pravděpodobně nejlepší film Kevina Smithe (přestože sám Smith ho údajně nesnáší), po okraj narvaný nesmrtelnými dalogy a hlavně - bezchybným Jasonem Leem v hlavní roli. S jeho láskou ke comicsu a naprostou úchylností se musí ztotožnit snad každý... nebo možná taky ne.

Vampire Hunter D

Vampire Hunter D (2000)

vampaia hantá. směska antihrdinů na zkázonosném putování proti jediným dvoum hrdinům rozbitého světa. Plus asi nejlepší filmový soundtrack.

Demolition Man

Demolition Man (1993)

Darmo mluvit, tenhle film se umí vyjádřit sám za sebe. "Buďte dobrý!" "Buď v prdeli."

Komando

Komando (1985)

Nesmrtelný příběh muže, který jezdí autem bez motoru, přežije volný pád z letadla, snídá zelené barety, v nejdokonalejší vyzbrojovací scéně všech dob (kterou později vykradl každý průměrný akční snímek) naloží na tělo čtyři tuny kovu, aby poté během čtyř minut filmu zabil 138 lidí a usmrtil úhlavního nepřítele ze zdi vytrženým parním potrubím. Komando je film s největším počtem hlášek na jeden centimetr filmového pásu ("Nedošla ti pára, Benette?", "Zbylo něco na nás, Johne?" "Jenom těla.") a skutečným vrcholem pouti nezastavitelného Rakušana americkým filmovým průmyslem. Johne, děkujeme.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tohle se mi asi vybaví pokaždý, když někdo řekne "film".

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Tenhle film je tak dokonalej, že se člověku chce pokaždý plakat z neschopnosti jeho naprostou nadlidskost vyjádřit něčím tak ubohým jako jsou slova. Kdo neviděl, nežil.