Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Lítá v tom (2023) odpad!

Vůbec to nevtáhne do děje, je to jen plochá “komedie” na nedělní podvečer v televizi. Některé dějové linky jsou zbytečné, jiné zbytečně nevysvětlené, a míst které pobaví je jen velice málo. Když už je nějaká snaha o vtip, tak je velmi očekávaný. Za mě nejslabší film co jsem za poslední půlrok viděl.

plakát

Pohlreichův souboj restaurací (2023) (pořad) odpad!

Vlastně se jen prodává značka Zdeněk Pohlreich. Ať to byla reklama na supermarket, pořad První večeře, nebo teď tato soutěž.. Na Zdendu a jeho minulost je to pro mě málo, a opravdu jde jen o jeho jméno. Sám Zdeněk v jednom rozhovoru (Refresher) zmínil, že to ani nejsou nějaké “nej” restaurace. Jsou to zkrátka jen ty, které se přihlásily.

plakát

Svět motorů (2023) (pořad) 

Zábavné vlajky s Sheldonem Cooperem.. asi tak na mě působil začátek a divná strojenost ve studiu. Vaculík je bohužel o něco méně Vaculík, než v samostatných recenzích, kde se umí víc rozvášnit. Tohle není Top Gear, ani vlastně kvalitní test aut, abyste se dokázali rozhodnout, jestli je to auto dobré, nebo ne. Ale.. mě to baví! :D

plakát

První večeře (2021) (pořad) odpad!

Zdendo, mám Tě rád a zejména ten dřívější nekompromisní a vulgární projev vůči špatným hospodám. Ale tohle je už moc! Vždyť to nedává smysl, účast tvoje a tvého týmu (je mi jich líto) je úplně nesmyslná a zbytečná.. blbá reklama je taky reklama. Od propagace Kotányi, účasti v Tváři a Zlaté masce mě už teď nic nepřekvapí. Jen… snad i taSvatba na první pohled dávala větší smysl..

plakát

Převrat (2015) 

Na to, jak mě začátek chytnul, byl konec slabý. Námět suprový, dlouho jsem byl v očekávání a strachu, co se kde stane. Působilo to dost realisticky a věřil jsem to i Owenovi, jakožto spíš komediálnímu herci. Jenže pak přišel hod dětí do dálky, ve správné vteřině objevující se James Bond a konec vlastně.. jen jako že to dobře dopadlo, ale pointa, výsledek, nebo cokoliv jiného nikde.

plakát

Téměř dokonalá tajemství (2019) odpad!

Původní "Naprostí cizinci" to nedokáže porazit, už jen proto, že v Italštině to má pro mě šmrnc.

plakát

Cheza je jen jedna (2020) 

Naprosto luxusní dokument, který je přesně takový, jaký by měl být. Už od prvních minut mě potěšil skvělý Hoffmanův komentář, který je pro mě od Mostu tak nějak součástí kraje a pak také náhledy do zápasu, kabiny, běžných a zbytečných konverzací, které udělají tu správnou reálnou atmosféru. Představení fanoušci najednou nejsou jen hromadou lidí na tribuně, ale kouká se na ně jinak, s příběhem. Možná bych jen víc dramaticky využil posledního zápasu. Ale to už je detail. Litvínov má fans, o kterým se může spoustě týmů jen zdát. Zdravím z Liberce!

plakát

Lajna - Série 2 (2019) (série) 

Bylo to dobré. Vtipné hlášky, i když často šlo jen o přirovnání na základě hokejové tématiky. Některé scény na můj vkus přitažené za vlasy, což mi trochu kazilo celkový dojem. Ale samozřejmě někomu to nemusí vadit a spíš to pro něj podpoří "karikaturnost" celého děje.

plakát

Taxi 5 (2018) odpad!

Když jsem slyšel recyklovanou hudbu z původních Taxi.. Ok, patří to k tomu.. Když jsem viděl recyklované scénky z minulých dílů.. Proč?.. Když začali ukazovat útržky z minulých dílů.. To je pro blbce, co si to nepamatují?.. Když jediní dva pozůstalí ztratili své pozice, kdy z komisaře je starosta a z poldy měšťák.. Odpad.. Když ono to nemá ani hezký/rozumný /navazující/zábavný scénář.. Je to horší než odpad..

plakát

MOST! - Epizoda 7 (2019) (epizoda) 

Pro mě jeden z nejlepších dílů. Sice bych udělal střih a konec při vchodu Romů do Severky, protože tam to byl pak zbytečně guláš a moc nevěrohodné. Jinak ale super! Od 5.dílu pro mě trochu kvalita klesla, ale tady to šlo zase nahoru.