Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Black Books

Black Books (2000)

Úspěšně natočené tři série jednoho z nejlepších seriálů, co kdy natočen byl. Dylan Moran v nejprvotřídnějším vyjádření člověka, pro kterého je život jen alkoholové opojení, cigarety a deprese (pro mě snad nejsympatičtější seriálová postava vůbec), dále pan Manny jako bláznivý šikanovaný společník a občas komická Fran dotváří výborně celou atmosféru jednoho malého knihkupectví kdesi v Londýně a realisticky tak tvoří partičku lidí, kteří to nemají v životě lehké. Mimo jiné, přístup hlavního představitele ke svým zákazníkům je opravdu ke ztrhání vtipný. Vážení, toto je Black Books a vystihnout ho lze jednou větou, kterou sám řekl slavný Bernard Black, i když v jiném kontextu: This is fantastic, I´m in heaven.

Kancl

Kancl (2005)

Nemám ráda remaky, ale u tohohle mi to je jedno. Přijde mi to totiž jako nejlepší hraný seriál, společně s Přáteli, co v Americe byl/je natočen. Z originální verze jsem viděla jen jeden díl, tudíž nemohu příliš srovnávat, ale ten jeden díl mi stačil k tomu, abych usoudila, že nelituji toho, že jsem si ke shlédnutí vybrala právě americkou verzi. Spíše upřímně lituji ty, kteří již po prvních dílech tento seriál zavrhlii. Tohle je naprostá bomba, po pilotním díle jsem věděla, že neskončím jen u něj. Přijde mi to natolik reálné, lidské a vtipné, že tomu se nikdy nemůže vyrovnat žádný jiný seriál, který je jen strojeně hraný a po každém vtípku se ozývá stejně tak strojený smích. Každá postava tohoto seriálu je neskutečným odrazem skutečně žijících bytostí. Nejde o to, že při každé druhé scéně nemáte záchvaty smíchu, jde o to, že každá situace simuluje reálný život a všechno je natolik vtipně dokresleno, že se pak jen ohromíte nad tím, jak originální tohle všechno je. Tohle není nudné, tohle je život. A po tom, co pochopíte všechny charaktery postav, všechny vztahy, řeknete si, že to je geniání! 100% bez pochyby!!!

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Seriál čistě jen pro ženy, chlapi na to přece nemůžou chtít koukat :-). Dřív jsem to velmi rychle v Tv přepínala, ale postupem času, ziskem zkušeností a nadhledu si uvědomuji o jak vtipnou a pravdivou podívanou jsem po ta léta přicházela, sic taková Charlotte mě vždycky bude připadat jako tupoň a snobka a pan Božský jako největší debílek pod sluncem! Zábavný to ale prostě je! Nevhodné pro muže, děti a suchary s beďary!