Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama

Recenze (14)

plakát

Talk show Jiřího Ovčáčka (2019) (pořad) odpad!

Pan Soukup se dále snaží vézt na vlně "popularity" Hradu a přivádí na obrazovky šéfa českých trollů, pana Mluvčáčka.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Pokud máte rádi Sci-Fi, je tohle rozhodně něco pro vás.

plakát

Doodlebug (1997) 

Christopher má výborné nápady a vyjadřovací schopnosti, a to se odráží i v jeho filmech. I tento jeho první film mohl tehdy ukazovat, že z Nolana něco bude.

plakát

Méďa 2 (2015) 

Naprosto výborná ptákovina, která neomrzí ani napodruhé (dokonce možná i lepší než první díl). Nenechali se unést ulítlím humorem a zakomponovali i poměrně dobrou zápletku a příběh.

plakát

Moon (2009) 

Poměrně dobrá OneMan Show. Ze začátku jsem tedy čekal jakýsi 'reálnější' příběh a zápletku, ale i tak je dobré se podívat takovýto typ filmu.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Někdy jsem pomalu přestal vnímat, docela pomalý. Trošku nesrozumitelné dějové štěky a skoky. Vyzualne nebyl tak špatný, bylo vidět ze na tom delali Wachovští, ale trochu se nechali unést.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Osobně jsem v tom neviděl skoro žádný příběh, spíše jen lehké poukazování. Jinak samozřejmě Kubrick měl velký cit pro všechny detaily. Dokázal si vyhrát s jakoukoli maličkostí. Vesmírná odysea je legendou, ale na moje plné hodnocení nestačí.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Naprosto nejlepší seriál. Fox, Holloway, vlastně všem jejich role na 100% sedly. Chtíč dostat se z ostrova, zjistit co se vlastně děje a všechno je náramně propracované a velice napínavé. Kdo neviděl, jako by nežil.

plakát

Interstellar (2014) 

Úžasný film o vesmíru, času a rozměrech. Velice napínavé, pár zvratů v ději nutí k zamyšlení. Někdy trochu depresivně působí některé velikosti objektů, hloubka vesmíru, rozdílný průběh času... Nolan prostě boduje.

plakát

Zmizelá (2014) 

Příběh a různé zvraty dobré, ale celkově je to vyprávěno takovým nezáživným až nudným způsobem.