Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (157)

plakát

Občanská válka (2024) 

To, že vidíme tenhle film s rozpočtem jaký byl, je jasné, že je možné natočit.  Dobrý počin, není to o útoku z jiných galaxií, ani z vnějšku . Občanská válka. V tomhle snímku bylo spoustu řečeno. Ten konec. Přestaňte nás běžný lidi srát a utahovat oprátku.

plakát

Řekni, že mě miluješ (2007) (seriál) 

Viděla jsem už před dekádou a teď znova. Teď pomyslně zvedám o 2 příčky.   Jsou to běžné páry, kterých je většina. Žádné extrémy : drogy, chudoba, zhýčkané bohatství ani skryté duševní poruchy, extrémní doba žití ve válečném chaosu. Přesto se páry ( pro mě všechny sympatické) trápí nebo rozcházejí.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Slibné. Tento žánr je o prachách, aby byl víc , viz rozmazlenci tohoto žánru a o prachách a mocných,jak to vždy bylo je a bude.  Jenom se nám líbí, když na chvilku vyhraje ...pravda, spravedlnost?

plakát

Pan Blake k vašim službám (2023) 

Kam se ztratil francouzský film i v této odlehčené kategorii( romance, komedie) neřkuli drama. Romance v tomto počinu nula, komedie i drama zůstaly někde u pokladny, pokud nehledáte ztraceného kocoura.Otřesný snímek degenerace. Tu jednu hvězdu dávám za to, že si tam můžete trochu procvičit francouzštinu ze střední školy.

plakát

Sisu (2022) 

Křupky, pokojíček a jedém.  Těm starším v komentářích je jasno. Celá ta hra na Fina v nacistickém Finsku. Dopytle, proč alespoň ty německý nacisti nemluvili německy, ale anglicky. Že by hodně sofistikovaně bylo něco naznačeno? No nic,  jedeme dál.

plakát

Chudáčci (2023) 

Jasně, skvělá filmařina. Ty nadšené ódy a hloubka vás přejdou. Malý fakt ...a přijdete domů a co dál?

plakát

Zabiják (2023) 

Kde se nachází  a jak se k nim dostat?  Měla bych zakázku. Filmík dobrej.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Pár  klipů,  kde se všichni najdeme?  Ten mrtvej měl  být  co? Zasunout  slzu,  že  jsme  smrtelni?

plakát

Kaňon (2020) 

Krátký film má nevýhodu, že  je krátký. Ta nosná věc musí být hodně silná. Tady byla, ale záleží, v jakém věkově či životním rozpoložení se každý nachází. Kraťas, který dává otázky.