Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Biografie (12)

Bryan Danielson (herec)

22.09.2018

Bryan Danielson, hlavně známy pod svým ringovým jménem Daniel Bryan, je profesionální wrestler, který se nejlépe proslavil svou prací v nezávislé scéně profesionálního wrestlingu a společností WWE (World Wrestling Entertainment).Danielson měl svůj první zápas v roce 1999 a od začátku prokazoval, že je velmi talentovaný. Všimli… (více)

Pamela Martinez (herečka)

09.04.2018

Pamela Martinéz, lépe známá pod svým ringovým jménem Bayley, je americká profesionální wrestlerka, nejlépe známá pro svou práci ve společnosti WWE. Svůj debut v ringu měla v roce 2008 na nezávislé scéně pro wrestling. V roce 2012 podepsala smlouvu se společností WWE, kde začala pracovat ve vývojovém centru NXT a začátkem roku… (více)

Shane McMahon (herec)

09.04.2018

Shane McMahon je americký podnikatel a příležitostný wrestler, nejlépe známý pro svou práci ve společnosti WWE. Je čtvrtou generací podnikatelů, kteří se pohybují v profesionálním wrestlingu. Svoji kariéru začal ve věku 15 let v WWE, kde pracoval v oddělení pro dodání zboží. Za svou dobu Shane vyzkoušel všechny možné práce ve… (více)

Windham Rotunda (herec)

09.04.2018

Windham Rotunda, lépe známý pod svým ringovým jménem Bray Wyatt, je americký profesionální wrestler, známý svou prací pro WWE. Je již třetí generací v rodině, která se v tomto byznysu pohybuje.Jeho první zápas se odehrál v roce 2009 ve vývojovém centru WWE, zvané FCW. V roce 2010 až 2011 se pod ringovým jménem Husky Harris… (více)

Allen Jones (herec)

08.04.2018

Allen Jones, lépe známý pod svým ringovým jménem AJ Styles, je americký profesionální wrestler. Je nejlépe známý pro svou práci ve společnostech WWE, TNA, NJPW a ROH.Jonesův první zápas se odehrál v roce 1998. Většinou zápasil v nezávislých společnostech, ale měl několik zápasů i ve společnostech WWE/F a WCW. V roce 2002 začal… (více)

Shinsuke Nakamura (herec)

08.04.2018

Shinsuke Nakamura je japonský profesionální wrestler. Nejlépe je známý pro svou práci ve společnosti NJPW (New Japan Pro-Wrestling). Jeho debut se uskutečnil v roce 2002 ve společnosti NJPW, kde získal přezdívku „super nováček“, díky svému talentu a práci v ringu, již v roce 2003 získal světový titul dané společnosti. Do roku… (více)

Jonathan Good (herec)

08.04.2018

Jonathan Good, lépe známý pod ringovým jménem Dean Ambrose, je profesionální wrestler. Také je znám pod jménem Jon Moxley v nezávislé scéně pro wrestlingu.Jonathan neměl zrovna šťastné dětství, otce skoro vůbec nepoznal a s jeho matkou většinu času žili v domech pro sociálně slabé. Jednu dobu si i přivydělával prodejem drog.… (více)

Brock Lesnar (herec)

30.03.2016

Brock Lesnar je americký profesionální wrestler, formální MMA bojovník a amatérský wrestler. V sedmnácti letech se přidal do národní gardy, kde byl ale později propuštěn kvůli barvosleposti. Na střední škole se velmi úspěšně věnoval amatérskému wrestlingu a americkému fotbalu. V amatérském wrestlingu nakonec i získal NCAA titul… (více)

Ryan Reeves (herec)

16.03.2016

Ryan Reeves, lépe známý pod svým ringovým jménem Ryback, je americký profesionální wrestler. Nejlépe je známý pro svou práci ve společnosti WWE. Wrestling sledoval od svých osmi let, ale ještě předtím, než se vydal na cestu pro-wrestlera, hrál Ryan baseball během střední a vysoké školy, bohužel jsi zlomil nohu, což vedlo k… (více)

Colby Lopez (herec)

13.03.2016

Colby Lopéz, lépe známý pod jménem Seth Rollins nebo Tyler Black, je americký profesionální wrestler. Nejlépe je známý pro svou práci pro společnost WWE a ROH. Jeho kořeny pochází z Německa, Arménie a Irska, příjmení Lopez má po svém nevlastním otci.Jeho první zápas se uskutečnil v roce 2005. V roce 2007 se přidal do… (více)

Kevin Steen (herec)

01.03.2016

Kevin Steen, také známý pod ringovým jménem Kevin Owens, je Kanadský profesionální wrestler. Nejlépe je známý díky svému působení ve Společnosti ROH a WWE. ale také pracoval pro mnoho dalších společností. Je ženatý a má dvě děti, dceru a syna. V tomto byznysu se pohybuje od roku 2000. Ale opravdu se zviditelnil až v roce 2009,… (více)

Alberto Rodríguez (herec)

29.02.2016

Alberto Rodriguez, lépe známý pod svým ringovým jménem Alberto Del Rio nebo Alberto El Patrón, je profesionální mexický wrestler. Nejlépe známý pro práci ve společnosti WWE. Pochází z jedné z nejznámějších rodin zabývajících se pro-wrestlingem. Nejznámější z rodiny je jeho strýc Mil Máscaras, který se roku 2012 stal členem WWE… (více)

Reklama