Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

WrestleMania 29

WrestleMania 29 (2013) (pořad)

Wrestlemania je největší událostí roku ve společnosti WWE (World Wrestling Entertainment) pro všechny wrestlingové fanoušky. V tomto roce jsme mohli vidět tři hlavní taháky:

- CM Punk vs. Undertaker, který se stal ještě více osobním kvůli smrti Paula Bearera, managera Undertakera. CM Punk velmi špinavě poskvrnil jeho památku a tím i urazil Undertakera, který si to vzal velmi osobně.
- Triple H vs. Brock Lesnar. Tento feud začal už minulý rok, když Brock Lesnar Hunterovi zlomil ruku a to dvakrát během pár měsíců a dokonce tvrdě zradil jeho tchána a majitele WWE Vince McMahona. Tento duel byl podle pravidel "no holds barred" (bez pravidel).
- WWE championship a John Cena vs. The Rock. John Cena minulý rok na Wrestlemanii s The  Rockem prohrál a posléze zažil jedno zklamání za druhým. John řekl, že tento zápas musí vyhrát pro sebe a dokázat, že má pořád na to být hlavní hvězdou společnosti.

Všechny zápasy na WM29:
The Shield vs. Randy Orton, Sheamus a The Big Show
Mark Henry vs. Ryback
Team Hell No vs. Dolph Ziggler a Big E. Langston
Fandango vs. Chris Jericho
Alberto Del Rio vs. Jack Swagger (WH championship)
The Undertaker vs. CM Punk
Triple H vs. Brock Lesnar
John Cena vs. The Rock

Srážka s mimozemšťanem

Srážka s mimozemšťanem (2011)

Představte si že se svým nejlepším přítelem jste blázní do UFO, a proto se vydáte do oblasti 51. Jste štastni, všechno si dokumentujete a prostě se bavíte a najednou uvidíte bouračku, přibíhate na pomoc, čekáte všechno, i to nejhorší, ale ne metrového mimozemšťana, který dokonale mluví anglicky, ukazuje zadek na veřejnosti, miluje staré hitovky, nadává a dokáže oživit ptáka aby ho potom snědl. Toto je přibližný popis Paula, kterého chtějí Simon Pegg a Nick Frost zachránit před lovcem UFO Jasonem Batemanem. Ujištuji vás že když narazíte na Paula, tak nuda rozhodně nebude, o tom se ti dva přesvědčí na vlastní kůži.

Jonah Hex

Jonah Hex (2010)

Jonah Hex, bývalý jižanský voják, který odmítl splnit odporný příkaz svého generála Quentina Turnballa. Ten ho za trest připraví o rodinu, zohaví mu obličej a nechá ho na pospas smrti. Hex to ale přežije, stane se lovcem lidí a hledá pomstu a smrt Turnballa. Turnball ale nelení a chce zničit spojené státy novou superzbraní. Jediný, kdo mu v tom může zabránit, je Jonah Hex.

Reklama