Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Červená královna (2024) (seriál) 

Španělská emocionální natahovačka..  Hodně peněz na digitální efekty, občas zbytečné..  Ústřední dvojice má něco do sebe, je to dokonce i příjemné sledovat jejich dynamiku.. ale příběh se zaobírá detaily, logika není podstatná a hlavní zápletka se jen naznačila a jakoby se čeká na další řadu..  Kdyby to šlo přehrát tak 2x vyšší rychlosti tak by to mohl být zajímavý výlet do španělských emocí a kreativní (bez vazby na realitu) detektivky..

plakát

Kolo času - Co se mělo stát (2023) (epizoda) 

Epic finish.. drak a některé další efekty mohly být vytvořeny trochu lépe (i třeba více abstraktně) ale celkově je to extrémně silné...

plakát

Nepřestávej dýchat (2022) (seriál) 

Hooodne natahany příběh, hodně mezi vrstev, ale v podstatě hrdinka neustále někam padá, trpí, vzpomíná, pak se zase zvedá aby opět po čase trpěla..

plakát

Perry Mason (2020) (seriál) 

Postupně se rozvíjející příběh, mnohovrstevný, kdy na konci vnímám pocit excelentní filmařiny, herecké výkony na top úrovni. Celkově HBO kvalita podání příběhu o zrození legendy jménem Perry Mason..

plakát

Spravedlnost podle Spensera (2020) 

Marky Mark a Peter Berg, jejich další suburban hero story, nic hlubokého ale je to fajn

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Dětské, předvídatelné dějové linky a hlavně je to dost natahané.. připravené na další série.. dobře natočené.. jak tu někdo psal: když se klíče objevují, tak to je zajímavé, pak to ztrácí šťávu..

plakát

Ve jménu vlasti - Série 7 (2018) (série) 

Ze začátku se zápletka zda ve stylu "US rednecks revolution" (pro mne neatraktivní) ale později je velmi aktuální k dnešnímu dění ve světě a opět jako předchozí série excelentní. Dramata, hra s charakterem Carrie i syrové akční pasáže.

plakát

Dárce (2014) 

velmi polopatické vysvětlení významu preference svobody před ochranou, v dnešní době velmi aktuální téma... cílová skupina osoby cca 15-17let, ale ostatní neurazí a záběry jsou velmi _oko-chytající"...