Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Maniak (2012) 

Nemam slov ... prostě masakr!

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Tenhle seriál patří mezi moje srdcovky. Super scénář, skvělí herci( ten kdo řiká, že seriál nesleduje hlavně kvůli Emmy a W. Macymu, kecá :P ) a "skvělý" prostředí. A zatímco podobní skins mě po chvíli omrzeli, na shameless čekám už 4. rokem jako na smilování. TOP v žánru komedie/drama :)

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Něco tak krásnýho, něco tak upřímnýho a něco tak opravdovýho, jsem už opravdu hodně dlouho neviděl. Film jsem chtěl původně chtěl shlédnout kvůli Emmě Watson, pro kterou mam slabost ;). Ukázalo se však, že Emma je jen taková třešnička na dortu celého tohohle skvostu. Film má všechno co jsem si u dokonalého filmu představoval a navíc má ještě tu opravdovost. Režisér se nesnaží teenagery rozesmát stupidními vtipy ( jako ostatních 99% teen. komedií ), ale ani unudit s smrti, ba právě naopak. Film se nesnaží být něčím čím není a v tom spočívá jeho síla. Je prostě sám sebou a moje nová srdeční záležitost :)

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Spolu se Sherlockem nejlepsi serial, ktery jsem kdy videl. Serial, ktery se da sledovat porad dokola se jen tak nevidi. Sarkasmus, cerny humor a cynismus v podani Hugh Laurieho me dostava vice nez nejake efekty ( Misfits, Spartakus ... ) a srdceryvne pribehy( Ordinace v ruzove zahrade :D :D :D muahaha :D ). Houseovo smysl pro uprimne vyjadrovani a humor vsak neni pro kazdeho. Ne vsichni tento inteligentni humor pochopi a serial ihned odsoudi ... :-(

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Když jsem tento seriál viděl minulý rok poprvé, nevěřil jsem svým očím. Geniální detektiv Sherlock Holmes v dnešní době ? To přece nemůže fungovat ! Opak je pravdou ! To co Benedict Cumberbatch předváděl bylo něco užasného. Hltal jsem jeho vystupování celou první epizodu a po pár minutách na vzpamatování jsem si MUSEL pustit další. Je velká škoda, že má série jen 3 díly, ale možná je to tak lepší... Určitě se jedná o nejlepší seriál britské scény a možná i celé Evropy. Nebudu říkat, že je to nejlepší seriál vůbec, ale rozhodně patří do první pětky ;) Skvělá práce ! Jen tak dál !

plakát

Temný rytíř (2008) 

Co k tomuhle skvostu říct ? Nikdy jsem nebyl velkým fanouškem komiksů, ale lidem, kteří film neviděli právě kvůli tomu, že je založený na komixu , bych se nejradši vysmál do xichtu ... Tohle neni film ... je to umělecký dílo ... V roce 2008 jsem na tom byl 3x v kině a pak jsem nedočkavě čekal 4 měsíce na dvd, abych si to mohl pustit znovu a znovu ... Je to ten nejlepší film, jaký jsem kdy viděl a to bez nadsázky... U žádnýho filmu se mi nestalo, abych se ani minutu nenudil ... v ostatních filmech byly vždy nějaké nudné pasáže, ale u Temného rytíře vůbec ! Možná to bylo tou hudbou, excelentním příběhovou liní, možná to bylo skvělými hereckými výkony ( lepší herecký výkon než u Ledgerova jokera jsem zatím neviděl ) ... Milionář z chatrče nebyl ani z desetiny tak dobrý film jako Temný rytíř, a přesto v roce 2009 vyhrál Oscara za nejlepší film ... Shame on Award academy !