Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (7)

Oscar Pistorius: Blade Runner Killer

Oscar Pistorius: Blade Runner Killer (2017) (TV film)

Životopisné drama o jihoafrickém hendikepovaném sprinterovi Oscaru Pistoriovi. Respektive o tragické události a smrti jeho přítelkyně, modelky a studentky práv Reevy Steenkampové. Pistorius na svatého Valentýna roku 2013 údajně zastřelil svou partnerku, za což byl posléze souzen a odsouzen na šest let odnětí svobody.

Amish Grace

Amish Grace (2010) (TV film)

Dramatický snímek na motivy skutečných událostí. V roce 2006 při střelbě na náboženské škole komunity amišů ve městě Nickel Mines v americké Pensylvánii dojde k zabití pěti a dalších pěti zraněných členů této komunity. Film vypráví příběhy rodin postižených touto tragickou událostí, které se díky své víře vyrovnávají s bolestí a ztrátou.

Pastor Brown

Pastor Brown (2009)

Hlavní hrdince Jesse Brown (Salli Richardson-Whitfield) umírá otec. Jeho posledním přáním je, aby se vrátila do rodného města Mount Olive a převzala zde funkci ministra baptistické církve, ve které její otec působil jako pastor. Na počest svého otce se Jessie vrací domů a hodlá se z exotické tanečnice proměnit ve váženou občanku.

Kdo přežije - Panama

Kdo přežije - Panama (2006) (série)

V této sérii se spolu se soutěžícími podíváme na Perlové ostrovy, které se nachází v Panamském zálivu. Po příjezdu se 16 soutěžících netradičně rozdělí do čtyř kmenů. Na starší ženy (fialový kmen Casaya), mladší ženy (modrý kmen Bayoneta), starší muže (oranžový kmen La Mina) a mladší muže (zelený kmen Viveros). Kmeny mezi sebou budou každý den soutěžit o imunitu, kmen který imunitu nezíská bude ohrožen na večerní kmenové radě, kde se soutěžící musí hlasováním rozhodnou, který člen z jejich řad bude muset soutěž opustit. Když zbývá jen deset soutěžících, sloučí se ve kmen Gitanos a členové začínají bojovat, každý sám za sebe, o výhru v podobě šeku na milion dolarů. Takže kdo přežije a stane se vítězem?

Kdo přežije - Guatemala

Kdo přežije - Guatemala (2005) (série)

V další řadě této reality show se spolu se soutěžícími podíváme do prostředí plného jedovatých hadů, jaguárů a krokodýlů, do slavné Mayské říše, která se nachází na území Guatemaly. Po příjezdu se 18 soutěžících rozdělí do dvou kmenů žlutého Nakum a modrého Yaxha. Kmeny mezi sebou budou každý den soutěžit o imunitu, kmen který imunitu nezíská bude ohrožen na večerní kmenové radě, kde se soutěžící musí hlasováním rozhodnou, který člen z jejich řad bude muset soutěž opustit. Když již zbývá jen deset, sloučí se ve kmen Xhakum a členové začínají bojovat, každý sám za sebe, o výhru v podobě šeku na milion dolarů. Takže kdo přežije a stane se vítězem?

Kdo přežije - Fidži

Kdo přežije - Fidži (2007) (série)

V této sérii se spolu se soutěžícími podíváme na Fidži a blíže seznámíme s ostrovem Vanua Levu, kde se soutěž odehrává. Po příjezdu se 19 soutěžících rozdělí do dvou kmenů zeleného Moto a žlutého Ravu. Kmeny mezi sebou budou každý den soutěžit o imunitu, kmen který imunitu nezíská bude ohrožen na večerní kmenové radě, kde se soutěžící musí hlasováním rozhodnou, který člen z jejich řad bude muset soutěž opustit. Když již zbývá jen deset, sloučí se ve kmen Bula Bula a členové začínají bojovat, každý sám za sebe, o výhru v podobě šeku na milion dolarů. Takže kdo přežije a stane se vítězem?

Kdo přežije - Čína

Kdo přežije - Čína (2007) (série)

V už 15. sérii reality show Kdo přežije nás moderátor Jeff Probst se svým štábem zavede na břehy čínské přehrady Zhelin. Zde se soutěžící rozdělí do dvou kmenů červeného Fei Long a žlutého Zhan hu. Kmeny mezi sebou budou každý den soutěžit o imunitu, kmen který imunitu nezíská bude ohrožen na večerní kmenové radě, kde se soutěžící musí hlasováním rozhodnou, který člen jejich řad bude muset soutěž opustit. Když již zbývá jen deset, sloučí se ve kmen Hae Da Fung a členové začínají bojovat, každý sám za sebe, o výhru v podobě šeku na milion dolarů. Takže kdo přežije a stane se vítězem?

Reklama