Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (33)

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Už jen, když se opět podívám na trailer, tak se mi znovu vybaví všechny odporné scény ve filmu. Při pozorování filmu mi opravdu nebylo dobře a na konci to ještě více vygradovalo. Na druhou stranu tento film doporučuji vidět, po zhlédnutí filmu jsem si totiž mnohé uvědomila.

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Naprosto jedinečný film. Mísí se tam romantika s komedií, což je moje nejoblíbenější kombinace :) Lily Collins zjišťuji, že mám čím dál tím víc radši a radši. Tato herečka nám ještě ukáže ;) Plánuji si i přečíst knížku, ale než na to zase přijde, tak uplyne dlouhá doba, ale na film určitě zajděte -> 100 %.

plakát

Mami! (2014) 

Zprvu jsem měla smíšené pocity. Začátek filmu se mi totiž moc nezdál, ale pak se to začalo jen a jen zlepšovat. Myslím, že každý herec, který se ve filmu objevil, zahrál svojí roli opravdu přesvědčivě. U filmu se mi hrozně líbila hudba, která ještě víc podtrhla celou atmosféru filmu. Nejlepší scény ve filmu byly samozřejmě konec a pak také, když hlavní hrdina roztáhne obraz, ty pro mě byly opravdu nezapomenutelné :))

plakát

Zmizelá (2014) 

Technicky vzato, by si tento film zasloužil pět hvězdiček, ale na mě to bylo až moc dlouhé. Knižní předlohu mám doma, ale nechtěla jsem jí číst před viděním filmu, abych si vychutnala zápletku až do konce. Řekla bych, že děj filmu je dost dobře vymyšlený a skvěle obsazený. Ale musím říct, že největší zásluhu na filmu má spisovatelka, která prý závěrečnou třetinu přepsala, tak uvidíme až si najdu čas tuto knihu přečíst.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

První komedie po dlouhé době u které jsem se fakt nasmála. A to nasmála se rovná popadání za břicho :DD Herce Elyase M'Bareka jsem vůbec do této doby neznala, ale ten v tom filmu fakt válel :)) a Karoline Herfurth byla opětovně suprová :)

plakát

Tři bratři (2014) 

Na tuto pohádku jsem se hodně těšila, ale musím říct, že moje očekávání tolik nenaplnila. Začátek pohádky + Šípková Růženka se mi líbil hodně, podle mého tam tolik nevyzní ani to rýmování, jako u těch dvou dalších. Červená Karkulka mi přišla prostě zvláštní, ale Dvanáct měsíčků se mi líbilo už kvůli Dykovi, ale zase moc rýmování. Nakonec musím dát 4 hvězdičky kvůli písničkám, které jsou opravdu chytlavé a kvůli vtipným scénám, kdy jsem se fakt smála.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Tomuhle filmu prostě nelze nedát pět hvězdiček. Angelina Jolie byla jako Maleficent bezkonkurenční a celý děj tak krásně šlapal, až jsem se divila co tvůrci dokáží vymyslet.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

No konečně jsem si udělala čas na film, který jsem už dlouho dobu chtěla vidět. Příběh byl opravdu moc hezký a hlavní hrdinku prostě nejde nemilovat, stejně tak hlavního hrdinu :) Knížku jsem zatím nečetla, takže nemohu posoudit jak a přesně v čem se film od knížky liší -> možná proto se mi tento film tak líbil, že mi to nekazil dojem přečtené knihy - uvidíme!

plakát

Síla country (2010) 

Miluju filmy, které obsahují vlastní složené písničky. Vždy se k těmto filmům vracím, alespoň po té hudební stránce. Tento film měl ale klady i jinde ;)

plakát

Divergence (2014) 

Pokud jste četli knížku, což je můj případ budete možná krapet zklamaný, ale jinak se tento film podle mého názoru vydařil. Shailene Woodley si jako herečku začínám čím dál tím víc oblibovat. Uvidíme jestli bude pokračování, každopádně teď uvažuju nad tím jestli byla Divergence lepší jak Hunger Games.....