Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4 182)

plakát

Salamandr (1981) 

Tak se podívej, kdo všechno v tom hrál. Franco Nero a Anthony Quinn jako spojenci, s nimi Martin Balsam, proti nim Eli Wallach a Christopher Lee. Ten jediný hrál v bondovce padoucha, ale klidně ho mohli hrát všichni. A pak tu má takovou čučku Paul L. Smith (velmi podobný na Buda Spencera) jako úchylný sadomasochistický doktor. No jo ale co dál doktore? Kdyby to ještě trochu rozvinuli, mohl z toho být zajímavý 2dílný televizní film. Je to sice koukatelné, ale takové jalové, napětí a emoce 0.

plakát

Naše tradice - 1. máj (2014) (epizoda) 

1. máj je den mezi jarní rovnodenností a letním slunovratem, kterému předcházel studentský majáles, a je to den, kdy se stavěly májky.

plakát

Vedlejší produkt - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Líbilo. Tomáš Maštalír prostě je skvělý, Martin Hofmann snad ještě dostane větší prostor, Zuzanu Stivínovou jsem čekal o dost ostřejší a mile mě opět překvapila Pavla Beretová.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

No což o to, sledoval jsem to to těch nedělních večerech pravidelně, ale snad nikoho nenapadne, aby udělal pokračování.

plakát

Boží mlýny (2021) (seriál) 

U druhého dílu jsem tak nějak pochopil, proč se o tom píše jako o Krimi/Komedii. Ale tak jak úplně nemusím Myšičku, tak taková je to komedie plná divokých převleků, divně napsaných rozhovorů atd. 5/10