Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Dobrá znamení (2019) (seriál) 

"I believe in piece, bitch!" Při sledování můžete přemýšlet, jaké drogy tvůrci užívali a nebo jestli mají jen tak bujnou fantazii. Rozhodně jim však nechybí skvělý smysl pro humor. Skvělá parodie na anděly, démony, apokalypsy a další fantasy magorie. Seriál má jen 6 dílů, což je na jednu stranu i škoda, ale na druhou to stačí a rozhodně není ztrátou času seriál alespoň zkusit. (Maximálně totiž ztratíte necelých 6 hodin života a to za ten risk stojí). Chemie mezi hlavními postavami je super, David Tennant/Crowley je úžasný (skvělé hlášky a gesta). Jednoduše řečeno - 4*.

plakát

Sviňák (2013) 

Nejdřív si člověk říká, o čem to vůbec je, nemá to moc žádný děj... Ale potom fakt úžasný film! Líbí se mi, že to není zase nějaký americký film - je to něco nového a líbí se mi skotský přízvuk a herci. A jelikož mám ráda Trainspotting, tak jsem se musela podívat.

plakát

Manžel na zkoušku (2018) 

Za poslední dobu konečně vtipná oddechovka se sympatickými hrdiny. A originál se mi líbil, ale viděla jsem ho dávno. Takže tohle novější pojetí stejného příběhu se mi líbí!

plakát

Ruská panenka (2019) (seriál) 

Pro mě zatím nejlepší seriál tohoto roku! (Ale zatím je jen březen:) ) Miluju ten námět a samozřejmě Natashu, už z OITNB.

plakát

Věčně mladá (2015) 

K dokonalosti by to ještě potřebovalo dotáhnout, ale jinak krásný neotřelý film.

plakát

Ticho před bouří (2019) 

Jelikož do traileru dali 2 nejlepší minuty, tak jsem se na to podívala. Škoda, že trailer mi už neřekne, že tu další hodinu a něco se budu dívat na takovou blbost. Z traileru to vypadá opravdu na zajímavý film, ale je to nejdříve o ničem, pak asi dvě minuty zajímavý.. a pak velké zklamání. 1 hvězda za ten kousíček naděje a obsazení.

plakát

V pasti (2018) 

Podívala jsem se kvůli vysokému hodnocení, které moc nechápu. Film byl průměrný. Byl ale napínavý a zajímalo mě, co bude dál. Největší trapas byl, že se děti jmenovaly: Boy and Girl. :D

plakát

Nenasytná (2018) (seriál) 

Ze začátku to vypadá na obyčejný klišé příběh ze střední školy. Na seriál o nějakých hloupých soutěžích krásy. Ale stejně jako řekla hlavní hrdinka na začátku první série: "This story is full of some CRAZY sh*t!" Nejvíc mě asi baví to, že každá postava je víc a víc totální psychopat, nejen Patty!

plakát

Kadeřnictví (2018) (seriál) 

Takové moje guilty pleasure. Jediný český seriál, který mě baví (možná proto, že je o dost kratší, než např. Ulice). Je to krátké, vtipné a herečky jsou sympatické, např. Solaříková. Sice takovéto typicky české přehrávání. Ale jako krátké vtipné sketche se to dá.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Docela nuda, ale přežít se to dalo, až tak moc "romantické" až to vlastně romantické ani nebylo. A nebylo to ani moc vtipné. Film celkem o ničem, jediné na co se dá dívat je skvělé herecké obsazení.