Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 792)

plakát

Darkness of Man (2024) 

Bývalá star akčních filmů hraje v takových céčkových sračkách,že je lepší si snad do očí nasypat pálivou papriku,než takové paskvili sledovat. Tak neuvěřitelně nudný,utahaný,bez šťávy,bez emocí,to jsem se spíš nad ním smiloval,že jsem nedal odpad.

plakát

Chief of Station (2024) 

Jako tohle bylo opravdu hodně slabý,mě pořád vadí,když na hlavní postavu střílí 15 frajerů a nikdo ho netrefí, vlastně to byla jenom taková malá návštěva Budapeště.

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

Celý ten příběh i když se stal,mi připadá trošku přitažený za vlasy,že by, než dostanete vyznamenání si vás nikdo neprorustroval  a kdyby novinář objevil takovou senzaci,by jí kvůli svým sympatiím neotiskl.Jinak celý příběh byl vlastně sestrojen jenom jako základ a dán jako dárek Jiřině Bohdalové,která v 93 letech opět excelovala. Myslím,že hodně lidí se takového věku ani nedožije, natož,aby předváděl takový výkon. Vlasáková a Beretová  ji zdárně sekundovali.

plakát

Ztracená (2020) (seriál) 

Kdyby i ten děj nebyl zasazený do věznice, tak to opravdu,asi není ničím až tak atraktivní,paradoxně ta holka co je unesená,tak ta je vlastně ta nejmíň zajímavá.

plakát

Samuraj (2003) 

Viděno až teď,ale to na tom nic nemění,že i když uplynulo už dost let,tak mě to stále připomínalo ninja filmy z 80.let.Něco už mi připadalo opravdu úsměvné,ale i tak se dá říct,že to bylo zábavné.

plakát

Nahota na prodej (1993) 

Prvni naše snaha o akční nářez,ze kterého se vyklubala jen humorná parodie.

plakát

Válka policajtů (2024) 

Už chapu,proč na to do kina nikdo nechodí a tak to prodali na Netflix,aby z toho byla aspoň nějaká koruna.Vlastně v souhrnu,je to neúměrně dlouhý,ponurý,utahaný,ničim až tak záživný,pohled na devadesátky na Slováči.Strejda,co svačil řizky,hospodská a slovensky mluvicí Štáfek,Rytmus...,měl být asi tahák,který se nestal .....jinak už si nic nevybavujem.

plakát

Entrevías (2022) (seriál) 

První serie této telenovely, docela šla,ale ta druhá,ten dětský gang a jejích Nata šéfová, jak si všichni hrajou na ohromný tvrďáky, to už mě asi vůbec nebavilo.

plakát

Vedlejší produkt (2024) (seriál) 

Dva dily byli napínavý,ale ten poslední a hlavně,tak debilní zakončení,to jsem nečekal.Hudba byla super.

plakát

Defiant (2022) 

Slepý lovec odměn,jde vyřešit spravedlnost.Pro mě docela nudný,a vcelku ničím zajímavý.Dvě slušné bitky,jinak opravdu nic záživného.