Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 782)

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Od 5 dílu už to ztratilo trošku šmrnc,ale i tak to byla slušně zábavná gangsterka.

plakát

Dárek do cely č.7 (2019) 

Nevěděl jsem,že existuje ještě korejská verze, samozřejmě to asi není reálné,ale tady opravdu nemá smysl hledat něco nalevo,nebo napravo,tohle byla prostě pecka se vším všudy.

plakát

Svědek na zabití (1974) (TV film) 

Na fejsu  někdo dával tip a tak jsem se snažil to někde sehnat a sehnal. Samozřejmě,že po 50 letech, je na to malinko jiný pohled,ale v té době to musela být docela pecka,protože i teď je to pořád dost napínavé.Připomíná mi to,třeba Klid noci(1982),který byl taky tenkrát pecka a viděl jsem ho znovu až po 40 letech.

plakát

Ženy a život (2022) 

Řekl jsem si, že tomu dám po dlouhé době šanci, myslím českým,až na pár výjimek, sračkám,co se za posledních x let točí. Už zřejmě slovo komedie má,třeba rozesmát  hlavně pobavit.Tedy, ať jsem pozorně všechno sledoval, ničemu jsem se nezasmál,že by mě něco vyloženě pobavilo,tak to  rozhodně taky ne.Jedna hvězda je snad opravdu jen za Freimanovou a Lábuse, poslouchat celý film Lounovou, taky žádný šlágr, Kohák tady byl asi opravdu omyl.Takže překvapení se nekonalo,byla to další žumpa.Já chápu,že už nikdo nenatočí třeba komedie jako byly s Janžurkou Bartáčkovic,které i když jsou notoricky známe,tak pořád umí pobavit. Nevím jestli,když přidáte,že se v komedii bude mluvit sprostě,takže je to nějaký bonus,který vás pobaví, u mě to opravdu nezafungovalo.

plakát

Skleněný (2019) 

Tohle bylo pro mě dost nestravitelné,asi to opravdu nebyl můj šálek čaje.

plakát

Zlatý transport (2022) 

Hodně průměrné,vykládání a nakládání, nějaká akce tam taky byla,scenérie byly super,ale atmosféra nic moc.

plakát

MR-9 (2023) 

Další z nic neříkajících a nezáževných věci,vlastně jsem chtěl dát odpad, jednu jsem dal za to,že jsem to vůbec dokoukal. Tentokrát tady máme asi nějakého namakaného modela z  Bangladéše, jako agenta 00257,který má za úkol,se někam infiltrovat a samozřejmě všechny vyřídit.

plakát

Hammarskjöld (2023) 

Do této doby,jsem o něm nikdy neslyšel,takže to by jen slušný životopisný počin.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Vizuálně ano,byla to i místy nápaditá podívaná,co se týče dějově,mě to opravdu nějak nevtáhlo, nikomu jsem nefandil,bylo mi úplně jedno kdo koho zabije atd,takže dál až takovou nadšenost nesdílím. Nevím,jestli Zimmer není v těch hudebních nápadech,už trošku bez nápadu.

plakát

Případ Asunta (2024) (seriál) 

Možná zbytečně natahované,ale bylo to napínavé,takže spokojenost.